100 %

Mérkőzésekben gazdag és hibátlan mérlegű hétvégét zártak a Zalakerámia ZTE KK utánpótlás csapatai. A különböző korosztályokban tizenegy mérkőzést játszottak, és valamennyit megnyerték!

Nézzük őket sorban!:

A  kadett A csapat (U16) Budapesten győzte le a Budaörsi DSE csapatát, és így újabb lépést tett a nyolccsapatos országos döntő felé. Jelenleg a legjobb 10-ben vannak. A következő két mérkőzésüket a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia ellen fogják játszani. A kuparendszerű mérkőzések győztese kerül majd az országos döntőbe.

A kadett B csapat hazai pályán könnyed, nagy különbségű győzelmet aratott a Bonyhád csapata ellen, és ezzel megőrizte a régiós bajnokságban második szakaszában a veretlenségét.

A serdülő A csapat (U14) Budapesten játszotta az országos bajnokság III. főtábla fordulóját, ahonnan a négycsapatos torna első helyezettje juthatott a legjobb 12 közé. A zetés fiúk sorrendben a Pécsi Kosárlabda Akadémia, a GKS-Nyíregyháza és az Újpest MT csapatát is legyőzték. A nyolcas döntőbe jutásért május elején fognak játszani három budapesti csapat, a Zsíros Akadémia, a Bp. Honvéd és a Kiss Lenke Kosársuli ellen.

A serdülő B csapat a regionális serdülő bajnokság 3. fordulójában először a Soproni Sportiskola B csapatát, majd a Szombathelyi Kosárlabda Akadémia B csapatát győzte le nagy izgalmak között. Az első mérkőzést kétszeri, a második mérkőzést egyszeri hosszabbítás után sikerült megnyerni.

A gyermek A csapat (U12) a regionális felsőház B csoportjában játszott idei utolsó mérkőzéseit. Nagymacskákat győztek le: a Soproni Tigriseket és az Oroszlányi SE Oroszlánokat 55 ill. 18 pont különbséggel.

A gyermek B csapat a regionális alsóház A csoportjában játszotta idei utolsó mérkőzéseit. Ők a Tapolcai Sziklákat és a Nagykanizsai Kalózokat győzték le 62 ill. 16 pont különbséggel.

Gratulálunk a csapatoknak és felkészítő edzőiknek!

2016. április 20. Zalakerámia ZTE KK

 

Megosztás