A főpróba következik

Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzését játssza szombaton az október 9-én kezdődő bajnokság előtt. Ellenfelünk a Kaposvári KK csapata lesz. Fekete Ádám vezette Somogy megyei alakult a nyáron részben átalakult. Három meghatározó játékosa is eligazolt- Benke, Ubilla ( ZTE KK), Spica (Sopron)-, de a magyar mag nagy részér sikerült megtartaniuk. Fodor, Baki, Hendlein, Papp jelentik az állandóságot. Hozzájuk és a fiatalok mellé kerestek megfelelő légiósokat, akik közül irányító poszton Jaytornah Wisseh, 1-2-es pozícióban Javier Duren, míg a 3-4-es poszton Malik Cooke szerződése szól a szezon végéig. Jelenleg center poszton lyukasak egy kicsit itt Matt Stainbrook próbázik éppen. Hivatalos honlapjuk tájékoztatása szerint céljuk a rájátszást érő helyek egyikének elérése. 

Bencze Tamás helyzete valamivel könnyebb, habár a vezetőedző jelezte, hogy a Göcsej Kupára hegyezték ki a felkészülés csúcsát számítva arra, hogy erősebb csapatok ellen játszhatnak majd. Sajnos nem így lett, az okokat nem érdemes boncolgatni. Ami tény, hogy igazán erős ellenfél ellen még nem lépett pályára a felkészülés során a Zalakerámia ZTE KK. A Krasznai kupán a Sopron ellen lett volna az első ilyen mérkőzés, de ott az elődöntőben az Oberwart ellen sajnos kikaptunk. Maradt tehát a szombati Kaposvár elleni utolsó felkészülési mérkőzés, ahol továbbra is teszteljük Julian Norfleet játékát, akinek hamarosan lejár a próbaideje és dönteni kell a sorsáról. 

A találkozó 16.30.kor kezdődik. A mérkőzésre a 2016/2017-es bérlettel rendelkező szurkolóink térítésmentesen jöhetnek be, míg a bérlettel nem rendelkezők 500 Ft-os egységáron tekinthetik meg a találkozót.

2016. szeptember 30. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás