A hazai pálya kötelez

Nehéz szavakat találni a vasárnapi Kaposvár elleni negyedik negyed hajrájában történtekre. Vezetők, játékosok és szurkolók is értetlenül állnak az események után. A nagy lefagyás után itt a következő feladat, méghozzá egy nem könnyű csapat a PVSK-Pannonpower látogat ma este Zalaegerszegre. 

- Végignéztük a felvételt és úgy gondolom példa nélküli ez az vereség. A tanulság 40 percig tart a mérkőzés és ezt mindenkinek meg kell jegyeznie. Minden vereség ok a tanulásra a fejlődésre. Biztos vagyok benne, hogy a játékosok és én is tanultunk a vasárnapi mérkőzésből és még egyszer nem követjük el ugyanazokat a hibákat- vélekedett Bencze Tamás. 

A mai ellenfelünk egy masszív, jól védekező csapat, akik csak előnyükre változtak a nyáron. Halász, Supola, Harazin, Nelson vagy éppen Budimir képviselik a rutint Csirke Ferenc csapatában. Szervezetten és pontosan kell játszanunk ahhoz, hogy nyerhessünk. Ha egyéni játékot erőltetünk, akkor könnyen ráfázhatunk a Pécs ellen. Nem lesz könnyű mérkőzés, de hazai pályán mindent meg kell tennünk, hogy feledtessük a vasárnapi fiaskót és győzelemmel örvendeztethessük meg kitartó szurkolóinkat. 

A 19 órakor kezdődő találkozót a Papp P., Farkas G., Minár L. (Fekete L.) bírói hármas dirigálja majd. 

2016. november 24. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás