A Honvéd ellen nem sikerült, jöhet a Szolnok

Megkezdte kadett csapatunk a kiemelt bajnokság felsőházi rájátszás küzdelmeit, ebben a szakaszban a keleti legjobb 4 csapat ellen játszanak oda-vissza rendszerben. A rájátszásban megfelelő eredmények mellett harcolhatják ki fiataljaink a 8-as döntőben való szereplést egyenes ágon, ehhez a 8 csapat (4-4 legjobb keleti – nyugati csapat) közül az első hat helyezés valamelyikén kell végezniük.

Budapesti Honvéd/A - ZTE KK 65 – 48 (19-15, 19-15, 16-9, 11-9)

ZTE KK: Borbély Marcell (8/3), Faragó Ábel (-), Kámán Kristóf (-), Kovács Benedek (25), Kovács Kristóf (3), Németh Márk (6), Novák Marcell (-), Slezák Barnabás (1), Szabó Milán (2), Várhelyi Richárd (3).edző: Bodrogi Csaba 

A kezdés nem sikerült szerencsésen, mivel egyértelmű vereséget szenvedtek a Bp. Honvéd csapatától, igaz, több hiányzójuk is volt. Sérülés miatt nem utazhatott a csapattal egyik meghatározó játékosuk, Simó Bence, ráadásul a mérkőzés elején bokasérülést szenvedett Novák Marcell, Kovács Kristóf pedig rosszullét miatt nem tudta folytatni a játékot a második negyed közepétől. Tulajdonképpen a kezdő csapatból így hárman is kiestek, ennek megfelelően is alakult a mérkőzés. 

Bodrogi Csaba: -Elsősorban támadásban volt érezhető a kezdőnkből kiesettek hiánya, s a sok eladott labda mellett gyenge százalékkal dobtak a gyerekek, sajnos több esetben a közeli ziccereket hibázták el. A harmadik negyed elején még sikerült 4 pontra megközelíteni a hazaiakat, azonban végül könnyed győzelmet arattak az egyre több hibával játszó csapatunk ellen.

A folytatásban ma délután 17.30-kor a Szolnoki sportcentrum /A csapatát fogadjuk az Ostors Károly csarnokban. 

2017. február 24. Zalakerámia ZTE KK 

 

 

Megosztás