A hűség városában folytatjuk

Ma este hét órakor a bajnokság, jelenleg második helyezett csapatához látogatunk. A házigazda soproniak eddig 15 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetnek el. A Sopron vesztes csatái közül kettőt hazai pályán szenvedte el a Paks és az Albacomp ellen. Tehát nem verhetetlen csapatról beszélünk. A játékosok között Tóth Gergő és Trepák Zoltán régi jó ismerőse a megyeszékhelyi szurkolóknak és Patonay Imre munkáját fémjelzi a 2010-es bajnoki évad. Sabáli Balázs együttese a találkozó esélyese, de tudjuk, a labda gömbölyű.

 

A Pécs elleni vasárnap esti bajnokin megmutatták a fiúk, hogy tudnak küzdeni és egy Körmend elleni totális kudarc után képesek jobb játékra. Azért nem írjuk, hogy jó, mert akkor becsapnánk magukat. Vannak jelek, amik bíztatóak- lepattanózás, kinti dobások, amik előre mutatnak. Vannak hiányosságok, például az egyik legfontosabb játékelemben a védekezésben. Arról sem kell elfeledkeznünk, hogy még nem bírjuk negyven percig a koncentrációt. Ez pont a Pécs ellen lett volna fontos, mert a baranyai csapata nem fog ennyire rosszul játszani a folytatásban. 

 

Rátérve a mai mérkőzésre, Darling továbbra is a maródiak listáját erősíti és Lekli játékára is kevés esély mutatkozik. Mivel Sporar mester négy légióssal dolgozhat, ezért csak a mérkőzés előtt derül fény arra, hogy melyik hármat jelöli majd  a keretbe.  Ahogy fent említettük a találkozó esélyese a Sopron, de a részsikerekért is keményen meg kell majd dolgozni a fiúknak. 

 

Soproni Sördögök – Zalakerámia ZTE KK
MKB Aréna, 2015. január 30. 19:00
V.: Papp P., Frányó P., Surányi G. (Benczur)

 

A találkozót, a Zalasport.hu oldalon is követhetik szurkolóink. 

 

2015. január 30. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás