A Lipóti Pékség is a támogatóink között

Egy évre szóló reklámszerződést kötött a Lipóti Pékség és a Zalakerámia ZTE KK kosárlabda csapata. A szerződésben szerepel, hogy 1 éven keresztül a hivatalos mez nadrágján lesz feltüntetve a sikeres vállalkozás logója. A megállapodás értelmében a foci klubhoz hasonlóan a kosárlabda klub számára is felajánlották a nyári időszakban az edzőtáborozás lehetőségét.

Tóth Péter, a Lipóti Pékség tulajdonosa és Paál Péter, a Göcsejcoop Zrt. vezérigazgatójának jóvoltából a csapat és a kisegítő stáb Lipóton a 4*-os Orchidea Hotelben nyáron egy hétig lesz elszállásolva.  A csapat ingyenesen használhatja az összes sportlétesítményt, kiemelten a 2017. április hónapban átadásra kerülő Sportcsarnokot.

Stárics Kornél ügyvezető elmondta, hogy nagyon örül az újabb támogató megjelenésének a kosárlabda klub mellett, továbbá a csapat nyári felkészülését is segíteni fogja a felajánlás. Az ilyen edzőtáborok remekül összekovácsolják a csapatot. A támogatás a 2017. év végéig szól, bízik az ügyvezető, hogy ez még csak a hosszú távú együttműködésünk kezdőpontja lesz. A több mint 200 mintabolttal rendelkező cég számára rendkívül fontos a sport támogatása, a klub zavartalan nyugodt működése érdekében pedig a támogatói kör bővítése, nem csak helyi, hanem országos cégek bevonásával is.

2017. február 01. Zalakerámia ZTE KK

 

 

Megosztás