A negyedik légiósunk Djordje Pantelic

A mai napra két remek hírt is közölhetünk szurkolóinkkal. Egyrészt a Zalakerámia Zrt-vel való névadó-szponzori megállapodás aláírását, másrészről azt, hogy Djordje Pantelic szerződtetésével teljes lett a keretünk.

 

A szerb centert nem kell különösen bemutatni a zalai szurkolóknak, hiszen a 2011/2012-es bajnoki szezonban a szomszédvár Falco KC színeiben szerepelt, remek mutatókkal. Akkor 26 mérkőzésen szerepelt, átlagban 31,3 percet töltve a parketten. Ezen idő alatt 13 pontot, 9 lepattanót és 2 asszisztot átlagolt csapatában. 

 

A kellemetlen stílusú 204 cm magas, 4-5-ös poszton bevethető játékos az elmúlt három szezonban a német első osztályú MBC (Mitteldeutcher BC Weissenfels) csapatánál szerepelt. Csapata, a rendkívül erős bajnokságban a 13. helyen végzett. A németek hivatalos oldalán a csapat legértékesebb játékosának választották. Az elmúlt szezonban 33 mérkőzésen átlagban 24, 8 perc töltött a pályán.  Főként csereként 8,8 pontot szerzett átlagban. emellett 6,5 lepattanó és 1,5 assziszt is szerepelt a neve mellett.

 

 

Személyében egy rutinos játékos érkezik Zalaegerszegre. A 31 éves center érkezésével teljessé vált a csapatunk kerete. A játékos szeptember elején csatlakozik majd a társaihoz. 

 

 

2015. augusztus 19. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás