A Paksot fogadjuk

Nincs könnyű helyzetben a csapat, hiszen egy nagyon erős Paks érkezik hozzánk szombaton. HA csak azt nézzük, hogy remek légiósaik vannak, aki mellett válogatott magyar játékosok pattogtatnak, az állításunk hatványozódik. Nem is beszélve az exzalaegerszegi kontingensről: Tóth Ádám, Baki Gergő és a kispadon Branislav Dzunic. A srácok keményen küzdöttek Szegeden is, de a rotációs lehetősége Milos Sporar edzőnek, a sérültek fényében elég szűkös. 

 

 - Az egyik legerősebb magyar csapat érkezik hozzánk - kezdte beharangozóját Milos Sporar edző. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen három kezdőjátékosunkat is nélkülöznünk kell: Nathan Healy, Lekli József és Rade Dzambic. Tudjuk, hogy a találkozó esélyese a Paks, de azt szeretném látni a játékosaimtól, hogy az első perctől kezdve küzdenek. De nem csak küzdenek, hanem akarják is sikert! Az utolsó percig harcolni fogunk!

 

Zalakerámia ZTE KK –Atomerőmű SE
2014. december 13. 19 óra 
Jv: Kapitány G., Balog Gy., Gelencsér Gy. (Ell: Várhalmi)

 

Tablet sorsoás:

Szeretnénk megköszönni a bérletvásárlóknak a lojalitását a klub felé és egyik támogatónk, a Foramax Computers Bt felajánlásából egy ASUS MEMO Pad 7 Tabet gépet sorsolunk ki a mérkőzés kezdésekor. A bérlet tehát sorsjegyként szolgál majd a mérkőzésen és a szerencsés szurkolónak szeretnénk kedveskedni szponzorunk felajánlásával így az ünnepek közeledtével.  

 

2014. december 13. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás