A PVSK ellen, van mit törlesztenünk

A 17. fordulóban a PVSk-Pannonpower látogat Zalaegerszegre. A baranyai csapat ellen van mit törlesztenünk, mivel a legsimábban ellenük szenvedtünk vereséget az első körben. Csirke Ferenc együttese egy remek csapat, jó légiósokkal és magyarokkal. Az utóbbi mérkőzéseken fokozatos fejlődést mutatnak, így Bencze Tamás nem vár könnyű mérkőzést csütörtök este:

-Természetesen nem lesz könnyű meccs, de hiszem, hogy hazai pályán nyerni tudunk és nyerni is akarunk. Nem lehet más a célunk, mint visszavágni a pécsi vereségért és kiküszöbölni a kaposvári csorbát. 

Vezetőedzőnket a múlt heti mérkőzésről is kérdeztük:

-Az elmúlt mérkőzésen olyan felfogásban és lelkülettel játszottunk, amit eddig még nem tapasztaltam. Idegesek lettünk egy-két ítéletet követően és ezt nem tudtuk levetkőzni a mérkőzés végéig. Rossz döntéseket hoztunk és a hibáinkat kihasználta az ellenfelünk. A játékunk a távoli dobásokra is épül és ha közel harminc kísérletből csak négy megy be, akkor nehéz meccset nyerni. De még így is volt esélyünk a fordításra, de újabb hibát vétve egy perc alatt elúszott a mérkőzés. A héten átbeszéltük a fiúkkal a hibákat és levontuk a tanulságokat. Azt gondolom nem esünk még egyszer ugyanabba a hibába. Ennyi fegyelmezetlenséget, ami a kaposvári meccsen volt nem bír el a csapatunk.

Bencze Tamás elmondta továbbá, hogy ez figyelmezetés volt a fiúknak, egy jel, hogy minden meccset maximálisan komolyan kell venni. Így lesz ez a Pécs ellen is és jó védekezéssel és megtalálva a réseket a vendégek védőfalán eredményesek lehetünk. 

-Hazai pályán szurkolóink segítségével meg tudjuk szerezni a győzelmet! – zárta mondanivalóját vezetőedzőnk. 

A mérkőzést a Cziffra Cs., Györffy P., Rácz Zs. (Gencsev P.) bírói trió fújja majd. 

A nagyszünetben újra lesz dobójáték, melyre a 14 éves kor alatti fiúk és lányok jelentkezését várjuk!

Szurkoljunk együtt a ZTE sikeréért!

2016. február 4. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás