A Sopron ellen zárjuk az évet

Egy igazán jó csapat ellen búcsúztatjuk a 2016-os esztendőt. A Sopron KC az elmúlt fordulóban a Kecskemétet győzte le egy fordulatos mérkőzésen, míg mi hosszabbításban maradtunk alul a MAFC otthonában. Abban egyetért mindenki, hogy gyorsan el kell felejteni a vasárnapi derbit és a péntek esti rangadóra kell maximálisan koncentrálni. 

- Jó csapat érkezik hozzánk, akik igaz elég hullámzó teljesítményt nyújtanak mérkőzésen belül is, de remek magyar és külföldiek alkotják Sabáli Balázs keretét- kezdet a mérkőzés felvezetését Bencze Tamás. 

A Sopron jelenleg nyolcadik helyen áll tíz mérkőzésből 50 %-os teljesítménnyel. Vezetőedzőnk szerint más a két csapat célja. A vendégek a négybe vágynak, míg nekünk a legjobb nyolc a célunk. Ennek eléréséért fontos állomás lesz az idei évet záró mérkőzés.

- Természetesen nyerni szeretnénk! 40 percig kell koncentrálnunk és akkor nyerhetünk a Sopron ellen. A vendégeken nincsen már akkora nyomás, mint amikor dupla terhelést kaptak az európai kupasorozatban való szerepléskor, így felszabadultabban és pihentebben léphetnek pályára ellenünk. 

Vezetőedzőnk elmondta, hogy Olasz Ádám bajlódik még sérüléssel és Mohácsi, Szabó és Ubilla kisebb megfázással küszködött a héten. Természetesen húzóembereink játéka nem kérdéses!

A találkozó 19 órakor kezdődik és Győrffy Pál, Jakab László, Rácz Zsolt (Hartyáni Zsolt) bírói hármas dirigálja majd.  A tavalyi évzáróhoz hasonlóan a pénteki találkozó előtt 18 órától a Sportcsarnok előtt forralt borral kedveskedünk a mérkőzésre érkező szurkolóinknak. 

Utolsó fordulójához és egyben döntőjéhez érkezett az Asus Magyarország és a Foramax Kft közös ünnepi játéka. A nagyszünetben előbb a harmadik selejtezőt, majd a döntőt is megrendezzük. 

A harmadik selejtezőre a kihúzott bérletesek:
Gáspár Sándor Felnőtt 16-os bérlet
Bödör Emese Egerszeg Kártyás 14-es
Bojtor Ákos Egerszeg Kártyás 22-es
Kálovics Gergely Egerszeg Kártyás 79-es

A harmadik selejtezőre a Városi Sportcsarnok főbejáratával szemben elhelyezett asztalnál lehet nevezni. 

A már döntőbe jutott játékosok:
Bognár Ferenc, dr. Berki Barnabás, Horváth Lili, Benk Gábor.

Arra kétjük őket, hogy a félidőben ők is jöjjenek a parkettre, hogy a selejtező után a döntőt is meg tudjuk rendezni minél előbb. 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2016. december 15. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás