A Szolnok ellen zárjuk az évet

A Pécs elleni bravúrgyőzelem után itt az újabb kemény feladat a listavezető Szolnok ellen. A vendégek jó formában vannak és megérdemelten vezetik a bajnokságot. Az idei szezonban sokkal markánsabb játékot mutat Dragan Alekszic együttese, mint az előzőben, így Bencze Tamás is nehéz csatára készül:

-Ez a Szolnok tényleg nem olyan, mint a tavalyi. Jó légiósok alkotják a csapatukat, akik meghatározzák a vendégek játékát. Kevés időnk volt az ünnepek miatt felkészülni, de a legfontosabbakat tudják a fiúk. Szeretnénk hazai pályán eredményesen búcsúzni és ennek a kulcsa most is a védekezés lesz. Szurkolóink támogatásával mindenre képesek lehetünk. 

Vezetőedzőnk elmondta, hogy mindenki harcra kész a csapatból, így teljes kerettel vághatunk neki az év utolsó bajnokijának. 

A találkozó előtt Dr. Szalai Zoltán csapatorvost kérdeztük az esélyekről:

Fontos információk a mérkőzéssel kapcsolatban:
A pénztárak csütörtökön 15 órakor nyitnak! 
Az U20-as mérkőzés után mindenkit megkérünk, hogy menjen ki a csarnokból, majd ezt követően kezdődik a beengedés a felnőtt mérkőzésre. 
Arra kérünk mindenkit, hogy érkezzen időben a találkozóra, ugyanis a bemutatáskor búcsúztatjuk a kosárlabdacipőjét végleg a szögre akasztó Kámán Tamást. 
A mérkőzés félidejében pedig kiderül, hogy a bérleteseink közül ki viheti haza a Foramax által felajánlott XBOX ONE konzolgépet. 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Győrffy Pál, Tőzsér Dénes, Kulcsár Tibor (Szabadvári János) bírói hármas dirigálja majd. 

Fotó, Videó: Bálizs Zsuzsa

2017. december 27. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás