„A szurkolók nagyszerűek és az ő támogatásuk nagyon sokat jelent nekünk!”

Örömmel fogadtuk, amikor a klubvezetés bejelentette, hogy a belső védő posztra Djodje Pantelicet szerződtették. A szerb óriás igazolta jó hírét és meghatározó tényezője lett a csapat játékának. A palánkok alatt és a támadásokból is rettentő hasznosan veszi ki a részét, pontokban, lepattanókban és védekezésben szinte a legjobb teljesítményt nyújtja. A sérülés óta újra csúcsformában van. A Szolnok és a Szeged ellen is dupla –duplát ért el és reméljük Körmend ellen is meghatározó lesz a játéka. Egy rövid beszélgetésre invitáltuk a centert a  rangadó előtt:

 

Miért döntöttél a ZTE mellett a nyáron?
-A legfőbb indok, hogy a ZTE csapatát választottam, az Bencze Tamás hívása volt. Jó kapcsolatban maradtunk a Falco-s közös évünk után.

 

Hogy érzed magad Zalaegerszegen?
-A város tetszik és a mi a legfontosabb, hogy mindenem megvan, amire a családomnak és nekem szükségem van.

 

A Falco ellen milyen érzés volt játszani, ráadásul úgy hogy egy jó teljesítménnyel rukkoltál elő ?
-Jó érzés volt visszatérni a Falco csarnokban. Jó meccset játszottunk, csak azt sajnálom, hogy a vége vereség lett.

 

Mire lehet képes a ZTE ebben a szezonban?
-Egyelőre nagyon nehéz megmondani,hogy mire lesz a ZTE képes ebben a szezonban. Főleg mivel még nem játszottunk egy meccset sem teljes keretünkkel, sajnos mindig volt sérülésünk, de egy biztos, hogy minden meccsen meg fogunk tenni mindent a győzelemért!

 

Milyen Bencze Tamással együtt dolgozni?
-Benczét jó edzőnek tartom. Már dolgoztam vele együtt, így ismerem a gondolkodásmódját is és nagy részben miatta is döntöttem, hogy ide jövök játszani.

 

A szurkolók megszerettek Zalaegerszegen , mennyire érzed,  hogy fontos  a közösségnek( szurkolók- csapat)?
-A szurkolók nagyszerűek és az ő támogatásuk nagyon sokat jelent nekünk! Én úgy érzem, hogy eddig bárhol is játszottam mindig jó kapcsolatom volt a szurkolókkal. A támogatásukra a Körmend ellen is szükségünk lesz. Úgy gondolom együtt nyerhetünk!

 

Mit csinálsz, amikor nem kosarazol?
-A szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm. Közösen kikapcsolódunk, pihenünk. Engem ez tölt fel.

 

November 13-án pénteken tehát az idei év legjobban várt mérkőzése következik, remélhetően telt ház előtt. A vendégek szeretnék folyatni remek szezonjukat, mi pedig szeretnék folytatni a megkezdett utat és hazai pályán nyerni. A vendégek egy francia túra után, kevés pihenéssel érkeznek Zalaegerszegre, ami előnyt jelenthet a számunkra. Egy nagyon erős és összeszokott Körmend érkezik hozzánk egy kiváló edzővel Teo Cizmic irányításával. Kemény mérkőzésre számítunk, de bízunk a fiúkban és a szurkolókban, hogy együtt megnyerhetjük a magyar kosárlabdázás el clasico-ját!

 

Zalakerámia ZTE KK – EGIS Körmend 
Zalaegerszeg, Városi sportcsarnok 18.00
Jv: Györffy Pál Attila, Hegedüs Tibor, Söjtöry Tamás (Bukta Bertalan)

 

A félidőben a ZTE RK STARS táncsoport szórakoztatják a közönséget!

 

Hajrá ZTE!

 

2015. november 12. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás