Ante Krapic a ZTE KK harmadik légiósa

Két "kisember" után (Govens, Kinney) az első magas poszton bevethető játékost sikerült leigazolni a Zalakerámia ZTE KK-nak. 

 

A 30 éves horvát származású Ante Krapic személyében rutinos játékos érkezik Zalaegerszegre.  A 4-es poszton bevethető 202 cm magas játékos a 2014/2015-ös idényt a román CSM Orodea csapatánál töltötte, ahol a román bajnokság mellett az Eurochallenge sorozatban is meghatározó játékosa volt csapatának. A bajnokságban 20 mérkőzésen átlagban 28 percet játszott és 12, 2 pontot szerzett átlagban. Emellett 5.6 lepattanó és 1,2 gólpassz is jellemzi a statisztikáját. 

 

Bencze Tamás: "Ante Krapic tipikus képviselője a délszláv iskolának. A 4-es és 5-ös poszton is otthonosan érzi magát, jól védekezik és lepattanózik. Elsősorban komplexitása miatt esett rá a választásunk. 30 éves, tehát a rutinja meghatározó kell legyen a csapatnál Gáspár Dáviddal együtt.

 

A klub vezetése örül, hogy Ante Krapic személyében egy rutinos játékost sikerült szerződtetnie. A felek közötti kontraktus a szezon végéig szól. 

 

Egy kis előzetes Ante Krapicról:


2015. augusztus 14. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás