Az Alba ellen folytajuk

Ma este 19 órától a TLI Alba Fehérvár vendégeként lépünk pályára a bajnokság 15, fordulójában. A helyzetünk továbbra sem könnyű. A szombati, Nyíregyháza elleni találkozó első percében  megsérült Gáspár Dávid. A hétfő esti MR vizsgálat megerősítette  a sejtésünket, a játékos térdszalagja elszakadt és műteni kell. A hátralévő mérkőzéseken tehát biztosan nem szerepelhet a „CSK”. Ezúton is jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk neki!


A baj csőstül jön, tartja a mondás. A hét elején magas lázzal járó vírus fertőzte meg a csapat több játékosát, így a felkészülésünk is akadozott. Örömteli, hogy Lekli és Darling pályára tudott lépni, de mindkettőn látszik még a sérülés okozta bizonytalanság. Vasárnap próbajátékra érkezett Stefan Fekete, aki 1-2-es poszton használható. A magyar útlevéllel is rendelkező játékos Szegeden,  Nyíregyházán,  Debrecenben és a mai ellenfelünknél, az  Alba Fehérvárnál is megfordult. Legutóbb Németországban kereste a kenyerét. Érkezésével a támadó alakzat lehet erősebb. Információnk szerint játékára már a mai találkozón számíthat Milos Sporar vezetőedző.

 

A kilátásaink nem rózsásak, habár, október elején éppen a Fehérvár ellen sikerült begyűjtenünk egyetlen szezonbeli győzelmünket. Célunk a tisztes helytállás lehet, mivel a korábbi női szövetségi kapitány, Székely Norbert által irányított hazaiak jóval erősebb játékerőt képviselnek. A  mérkőzés esélyese tehát az Alba. Nekünk nem szabad az ellenféllel foglalkoznunk, próbálnunk kell játszani a saját játékunkat és előre lépni a mostanihoz képest. 

TLI Alba Fehérvár- Zalakerámia ZTE KK
Székesfehérvár, 2015. január 07. 19 00
Jv: Földházi T., Minár L., Gyuris P. (Szaniszló)

 

Hajrá ZTE!

 

2014. január 07. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás