Az Alba ellen is „Mindenki fehérbe”!

Rövid volt a pihenő mindkét csapat számára a második elődöntő mérkőzésig, mivel már péntek este újra egymásnak feszülnek a felek. Az alapszakasz és középszakasz győztes Alba Fehérvár ellen remek játékkal rukkoltak elő a fiúk a találkozó első félidejében. Jól használtuk ki a hazaiak hibáit és védekezésbeli megingásait. Norfleet és Szabó hármasaival és remek csapatjátékkal 57-35-re vezettünk a félidőben. A harmadik negyedben összeszedte magát a Fehérvár és visszajöttek a meccsbe, de a felzárkózás kifárasztotta őket és a végén nem koncentráltak eléggé, míg nálunk Ubilla, Szabó és Mohácsi is a legjobbkor vállalt egy picivel többet a kritikus helyzetekben. Bencze Tamást is meglepte a csapat remek teljesítménye 

-Nagyon örülök, hogy sikerült győznünk. Titkon reménykedtünk ebben. Jól működtek a védekezésbeli elképzeléseink, jó százalékkal dobtunk, mentek a passzok, megtaláltuk az üres embereket is. A második félidőben viszont sokat cipeltük a labdát, jó védekezések után az Alba közelebb jött, ritmust kapott, de a negyedik negyed közepén sikerült megállítanunk a lendületüket és elvenni a pályaelőnyüket. 

Hazai pályán a szokásos jó védekezésünket és a lehengerlő támadójátékunkat kell hoznunk. Ellenben okosan kel sáfárkodnunk a hullámvölgyekkel, mivel az Alba továbbra is nagyon jó csapat és idegenben is veszélyes. Ők a versenyben maradásért küzdenek, így extra energiával fognak játszani, míg nekünk ezt jól kell kezelnünk és nagy akarattal és lelkesedéssel és a szurkolóink támogatásával ezt ellensúlyoznunk kell és meg kell nyernünk a második mérkőzést is. 

- Bízom benne, hogy erőben is bírni fogjuk a mérkőzést, mivel a két meccs közötti egy nap nem éppen ideális, míg a fehérváriak az előző mérkőzés előtt egy hetet pihenhettek. Úgy gondolom a fiúkon és a szurkolókon semmi sem fog múlni. Szeretnénk élni a megteremtett lehetőséggel és megnyerni a második mérkőzést is!

Holnap ismét „Mindenki fehérbe”!!!

Az előző hazai mérkőzésünkhöz hasonlóan a holnapi Alba elleni összecsapásra is szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy fehér felsőben érkezzenek a mérkőzésre!
Töltsük meg a csarnokot! Segítsük csapatunkat az újabb győzelemhez! 

A mérkőzést a Földházi Tamás, Papp Péter, Benczur Tamás (Fekete László) bírói hármas vezeti majd. 

A Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok pénztárai 17.30-kor nyitnak, míg a beléptetés 17.40-től kezdődik. 

Hajrá ZTE!

Megosztás