Az első hazai

Fehérváron bravúrgyőzelmet aratott együttesünk, ma este 19 órától a MAFC csapatát látja vendégül a Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés pikantériája, hogy néhány hónappal ezelőtt még a play outon meccseltünk a fővárosiakkal. Most a bajnokság második fordulójában egy egészen más mérkőzés vár a csapatra,egy egészen más ellenfél ellen. 

 

Az első győzelem nagy lökést adhat a csapatnak, főleg hogy egy erős ellenfél ellen sikerült győznünk:

 

-Felszabadult hangulat volt a szombati mérkőzés után, de óva intettem a játékosaimat az elbizakodottságtól, hiszen a MAFC elleni meccs nem lesz sétagalopp – tájékozatta honlapunkat Bence Tamás.  -Teljesen más meccs lesz, egy más stílusú csapat ellen. A fővárosiaknak nincs veszetni valója és így ők felszabadultabban játszhatnak. Nyíregyházán is megmutatták, hogy képesek 90 pont felett dobni. 
Természetesen nem lehet kérdés, hogy nyernünk kell. Ehhez koncentrálnunk kell és jól védekeznünk. 

 

Pantelic sérülése nem hagyja nyugton a szurkolókat. Mi a helyzet a centerrel?

 

-Van esély a pályára lépésére,  de csak a meccs előtt dől majd el, hogy pályára léphet –e  a találkozón. 

 

Bencze Tamás kiemelte, hogy óriási élmény volt számára Fehérváron, hogy a szurkolóink ilyen sokan elkísértek és buzdították a csapatot. 

 

-Olyan ünneplésben részesítettek bennünket, ami egyedülálló idehaza. Reméljük a mai mérkőzésre is sokan eljönnek és szurkolnak majd a csapatnak! Köszönjük!!!

fotó: Bálizs Zsuzsa

 

A találkozó tehát 19 órakor kezdődik a játékvezetői hármas a Farkas Gábor, Söjtöry Tamás, Praksch Péter lesz, míg az MKOSZ ellenőr Faidt Mihály.

 

2015. október 7. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás