Az örökrangadó egy teljesen más dimenzió

A Körmend-ZTE összecsapás a honi kosárlabdázás egy különleges atmoszférájú szegmense. Kiszámíthatatlan melyik csapat nyer, a pillanatnyi forma, a feszült hangulat, a szurkolók frenetikus hangulatteremtése mind-mind külön szelete a szomszédvári rangadóknak. Az első idei mérkőzést Körmenden játszuk. A hazaiak remek formában vannak, de ezt elmondhatjuk a mi csapatunkról is, hiszen a padlóról felállva 50%-os mutatóra tornáztuk fel magunkat, az elmúlt három mérkőzésünket megnyerve. Bencze Tamás sok ilyen rangadót megélt már és az elmúlt két évben többször sikerült Körmenden is nyernünk. 

- Nagy rotációval rendelkező, jó csapata van a Körmendnek.  Hazai pályán mindig veszélyesek. Megvan a taktikánk a vasiak ellen, de ez mit sem ér, ha nem koncentrálunk 40 percig. Ha a Körmendnek esélyt adunk, akkor akár pár perc alatt is nagy hátrányba kerülhetünk. Jó és szoros meccset szeretnénk játszani és természetesen nyerni. 

A hét elején sikerült felbontani Simmons szerződését így hamarosan hátvéd poszton is erősödhetünk az új légiós érkezésével. A szomszédvári rangadót nem csak a szurkolók és a játékosok, hanem a vezetőség is nagyon várja. A mérkőzés felvezetéseként Stárics Kornél ügyvezetőnkkel beszélgettünk:

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Földházi Tamás, Tőzsér Dénes, Mészáros Balázs dr. (Fekete László) bírói hármas dirigálja majd. 

Jó hír azoknak, akik nem tudnak eljutni a mérkőzésre, hogy a Zalasport.hu élőben közvetíti a találkozót!

Fotó+videó: Bálizs Zsuzsa

2017. november 4. Zalakerámia ZTE KK
 

Megosztás