Az új edző, új lendületet hozhat

Tettrekészség, motiváció, sikeréhség

 

 

Mindenki egyetért abban, hogy jelen pillanatban ezek azok a tulajdonságok, amelyekre szüksége van bárkinek, aki csatlakozik a Zalakerámia  - ZTE KK szakmai stábjához. Csakis ezekkel ragadhatja meg a csapat az utolsó esélyeket ahhoz, hogy sikeres évadot zárhasson majd 2015 késő tavaszán. A döntésről Podlovics Péter ügyvezető beszélt honlapunknak:

 

-  Bár nem volt könnyű az elmúlt napok személyi jellegű kérdéseiben dönteni, de immár megvan a csapat új vezetőedzője- kezdte az ügyvezető. 

 

 -Köszönöm a szakmai elemző stábnak a munkáját, akik estéiket és vasárnapjukat is feláldozták, tudásukkal segítettek ZTE Kosárlabda Klubnak a legjobb jelölt kiválasztásában.

 

A 38 éves szakvezető másfél évtizedes aktív játékos pályafutást tudhat maga mögött (a szlovén válogatott és a szlovén bajnokság élcsapatai mellett játszott Lengyelországban Horvátországban, Franciaországban és Cipruson) és edzőként is bizonyított már. Utóbbiban a kezdeti évek során az utánpótlással foglalkozott, de az elmúlt években már a szlovén bajnokságban meghatározó BC Zlatorog Lasko vezetőedzőjeként, valamint egyes korosztályos válogatottak szakmai vezetőjeként is szerezhetett tapasztalatokat.

 

Arra a kérdésre, hogy mi döntött a szlovén mester mellett, Podlovics Péter elmondta:

 

 -A fiatal, tettre kész edző számára komoly kihívás a többszörös bajnok és kupagyőztes Zalaegerszeg szakmai vezetése, motiválja őt a csapat múltja és a kosárlabdát, valamint a csapatot körülevő, hagyományokkal teli, támogató közege. Sporar tudja, reméli, hogy ha ő és a csapat megszolgálja a közönség bizalmát, úgy ez a szezon nem az elmúlt hetek nehézségeiről szól majd, hanem egy hosszútávú építkezés kezdetét jelentheti a most megkezdett közös munka, amelyhez örömmel fogadja mindenki támogatását, megelőlegezett bizalmát.

 

2014. november 10. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás