Az utolsó negyedben nyert a Győr

Idegenben, a Győri KC ellen folytatta szereplését kadett B csapatunk, s ugyan az ellenfélnél elsősorban 2003-as születésű gyerekek ellen kellett felvenniük a versenyt, nem vallottak szégyent a fiatalok. 

Győri KC - ZTE KK/B 71 - 56 (10-17, 19-15, 16-15, 26-9)
ZTE KK/B: Fügemann Dániel (5), Kámán Dániel (-), Lakatos Benkő (-), Laki Patrik (14), Némethy Barna (10), Pajor Máté (7), Salamon Bálint (-), Szűcs Valter (10), Tóth-Gergye Ádám (4/3), Vas Csongor (6), Sohár Dilen (-).

A mérkőzést jól kezdték a fiúk és a védekezés agresszivitásával tudtak előnybe kerülni, s bár a támadásban több tiszta helyzet is kimaradt, sikerült a győrieket megzavarni. A folytatásban a hazaiak területvédekezésre váltottak, ami ellen akadozott a mieink támadása, ráadásul fault problémák miatt a védekezésben is visszaestek. A harmadik negyed végén még 2 pontos ZTE előnyt mutatott az eredményjelző, azonban az utolsó negyedre talán el is fáradtak fiataljaink, a zónavédekezés ellen továbbra sem ment nekik – mentségükre legyen, hogy még nem is gyakorolták -, valamint kipontozódások miatt is visszaesett a játékuk, s végül a Győr magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

2018. október 26. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás