Benke és Norfleet sem játszik

Ma este 20 órakor Székesfehérváron a harmadik elődöntő mérkőzést játsszuk az Alba Fehérvár ellen. Már a beharangozóban jelezte Bencze Tamás, hogy a pénteki találkozón bokasérülést szenvedett Julian Norfleet játéka kétséges. Stárics Kornél klubunk ügyvezetője ma délután jelezte, hogy nem csak Norfleet nem játszik Fehérváron:

- A szakmai és orvosi stábbal egyeztettünk és arra jutottunk, hogy Norfleet bokája nem jött annyira rendbe, hogy a mai találkozón pályára léphessen. Hosszabbtávú terveink eléréséhez, viszont nem kockáztathatunk, hogy esetleg rásérül a mai mérkőzésen, így a játékos pihentetése mellett döntöttünk. Reményeink szerint szombaton már pályára léphet. 

Ügyvezetőnk tájékoztatása szerint Benke Szilárd ma reggelre belázasodott és a mandulája is begyulladt és nincs olyan állapotban, hogy vállalni tudja a játékot, így kulcsjátékosunk sem tudott elutazni a csapattal. 

Foghíjas kerettel, de nagy akarással utaztak el a srácok és mindent meg fognak tenni, hogy megnehezítsék a hazaiak dolgát. 

2017. május 30. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás