CSAK A ZETE! – a bajnokcsapatot megörökítő könyv már csütörtöktől kapható

csaka03.jpgElsőként Seres Péter, a könyv szellemi atyja köszöntötte a vendégeket. A kiadvány szerkesztője és fotósa megköszönte a fényképek további szerzőinek - így a Zalai Hírlap részéről Katona Tibornak, valamint Tölli Tamásné Bálizs Zsuzsának – az értékes képanyagot, amivel gazdagították a művet, valamint háláját fejezte ki a könyv elkészültéhez elengedhetetlen anyagi segítséget nyújtó Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Millecentenáriumi Közalapítványnak, valamint a további egyéni szponzoroknak.

Dallos Ádám, a könyv írója, elsőként megköszönte a megtisztelő felkérést, hogy ő foglalhatta össze a ZTE férfi kosárcsapatának kiemelkedő sikereit. Reményét fejezte ki, hogy a 84 oldalon található 224 kép és 70 interjú méltó emléket állít a csapat fényes menetelésének. Dallos Ádám kiemelte, hogy a könyv nem csak a csapatról, hanem a szurkolókról-, és a szurkolóknak szól. csaka04.jpgA rengeteg felhasznált idézet, a szöveg és a képek szintézise talán mindenkiben kellemes nosztalgiát ébreszt az elmúlt évekről.
csaka01.jpg csaka02.jpg
Dr. Gyimesi Endre Zalaegerszeg polgármestere beszédében a ZTE csapatának teljesítményét valamint a szerzők munkáját méltatta, kiemelte, hogy ez a könyv a várostörténet része lesz. Örömét fejezte ki, hogy nem csak a siker-esztendő, hanem a bronzév, és rövidebb, 2 oldalas terjedelemben az elmúlt 18 év eredményeire is kitér a kiadvány.

Dr. Kelemen Péter a Zalakerámia ZTE KK elnöke a könyvvel való találkozás első élményeit emelte ki, valamint azt, hogy egy színvonalas írásos emlék marad az utókorra. A ZTE elnöke köszönetét fejezte ki, hogy a mai világban ritkaság számba menően az értékesítésből származó bevétel nemes célt, azaz a ZTE utánpótlását hivatott szolgálni.


Dallos Ádám-Seres Péter: CSAK A ZETE! című kiadványa 1400 Ft-os áron megvásárolható lesz csütörtöktől a ZTE hivatalos termékeit forgalmazó Queen Sport üzletben (a Göcsej Plázában), a KÁMI Garden Étterem és Kávézóban, és természetesen a ZTE hazai mérkőzésein - így minden ZTE KK érdekeltségű Göcsej Kupa mérkőzésen is a főbejárattal szemben elhelyezett standon.

csak_a_zete_izelito.jpg



A Zalai Hírlap beszámolója a sajtótájékoztatóról:
Dallos Ádám és Seres Péter színvonalas kiadványban emlékezett meg a szezonról - Könyv is született a bajnokcsapatról

ZTV video-riport
http://www.zegtv.hu/index.php?mod=hr&hr_id=222

BB1.hu kritika
Könyv a Völgyi-Patonay éráról



csaka08.jpg

Zalakerámia ZTE KK

Megosztás