Csáktornyán jártak a fiatalok

Január 10-11-én meghívásos tornán szerepelt a ZTE KK 2003-as születésű utánpótlás csapata, a horvátországi Csáktornyán. A kilenccsapatos megmérettetésen, három csoportra osztották a résztvevő csapatokat, a csoportok első helyezettjei játszottak vasárnap az érmekért, a többi helyezett pedig az egyéb helyezésekért. A ZTE KK gyermek csapata először nagy különbséggel nyert a horvát Bistra együttese ellen, majd egy jó iramú találkozón vereséget szenvedett a Krizevci csapatától.

 

A vasárnapi helyosztókon a helyi Medimurje és a hasonló játékerőt képviselő Koprivnica várt az egerszegi fiatalokra. A honi bajnokságtól eltérő körülmények - két számmal nagyobb labda, a magyar bajnokságban tiltott elzárások, csapdázó védekezés használata - ellenére meggyőző és jó játékkal nyerte meg a csapat mindkét találkozót és ezzel a negyedik helyet szerezte meg a tornán. 

 

A gyermek csapat 14 fővel képviselte magát a rendezvényen, mindenki játéklehetőséghez jutott a mérkőzések folyamán, amelyek nagyon jó és erős felkészülési lehetőséget nyújtottak a következő bajnoki fordulókra.

 

A ZTE KK eredményei:

BISTRA – ZTE KK      23 : 68
ZTE KK – KRI®EVCI    48 : 69
MEĐIMURJE – ZTE KK   27 : 54 
ZTE KK -  KOPRIVNICA 51 : 39

 

A torna végeredménye:

1.    CEDEVITA ZAGREB
2.    KRI®EVCI KRI®EVCI 
3.    DUBRAVA ZAGREB 
4.    ZTE ZALAEGERSZEG 
5.    KOPRIVNICA KOPRIVNICA
6.    MEĐIMURJE ČAKOVEC
7.    BISTRA MOLVE
8.    GRAFIČAR LUDBREG
9.    ČAKOVEC ČAKOVEC 

 

 

Szép volt fiúk!

 

2015. január 14. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás