„Egyértelmű volt számomra, ha számít rám, akkor jövök” –Fekete Viktor

Szombaton elkezdődik egy nehéz időszak a csapat életében, hiszen a rangadót követően egyre sűrűbben lesznek a mérkőzések ( Szeged, Magyar Kupa döntő, Szolnok, Körmend, Kecskemét…). A rutinos játékosok mellett a fiataloknak is egyre több szerep jut majd. Így Fekete Viktornak is, vagy ahogy a csapattársa k hívják „Vityának”. A fiatal tehetséges játékos bizonyította már több mérkőzésen is, ha lehetőséget kap Bencze Tamástól, bizony nem remeg meg a keze. 

Amikor Zalaegerszegre jöttél mi döntött a váltás mellett, miért a ZTE?
- Bencze Tamás miatt jöttem ide. Tavaly már dolgoztunk együtt, úgy érzem sokat fejlődtem ez alatt az idő alatt. Szóval egyértelmű volt számomra, ha számít rám, akkor jövök.

 Hogy érzed magad, milyen volt az elmúlt időszak a felkészüléstől idáig?

- Nagyon jól érzem magam, sikerült hamar beilleszkednem. Igaz nem volt nehéz dolgom mert nagyon jó kis közösség van itt.

 

Mi a célod ebben a szezonban?

- Egyénileg kihozni magamból a maximumot és minél hasznosabban játszani csapatszintem. Meg egyértelmű, megnyerni az összes meccset!

Több mérkőzésen is pontosan száltál be, úgy gondolom a szurkolók is befogadtak.

- Igen, eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam a szurkolóktól, aminek örülök. A meccseken meg mindig kiadok magamból mindent,  ami bennem van és bízom benne, hogy továbbra is hasznosan tudok majd beszállni.

Szombaton igazi rangadó vár a csapatra. Mit vársz a mérkőzéstől egyáltalán milyen mérkőzést vársz?

- Kemény es kiélezett meccset várok. A Falco egy elég erős csapat, jól kell játszanunk, ha nyerni akarunk. De mi játszunk itthon,  szóval bízom a sikerünkben.

Hogy képzeled e a jövődet, hova szeretnél eljutni?

-Szeretnék minél magasabb szintre eljutni és hogy az mi lesz, majd elválik.

Mit csinálsz szabadidődben?

- Szabadidőmet pihenéssel töltöm leginkább, de mellette meccseket nézek, meg amikor tehetem otthon vagyok a családommal.

Szombaton tehát egy kiélezett, remélhetőleg közönségszórakoztató rangadó vár csapatunkra. Egy idegenben hektikusan játszó Szombathely érkezik hozzánk, aki az utóbbi fordulókban simán kikapott Pakson és könnyedén nyert a Nyíregyháza ellen hazai pályán.  Csapatunk keretéből hiányozni fog Ante Krapic, akivel a héten bontott szerződést a klub. Pontos játékra és kemény védekezésre van szükség a Falco ellen, ha győzni akarunk. Márpedig hazai pályán csak a  győzelem lehet a célunk!

A mérkőzés 19 órakor kezdődik és a találkozót a  Földházi Tamás, Jakab László, Praksch Péter (Páli Kálmán) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá fiúk!

2016. február 12. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás