Együttműködési megállapodás a Zalakerámia-ZTE KK és a Göcsej SK között

A két klub együttműködésének alapját a Göcsej SK által a 2015/16-os szezonban indított férfi NB II-es kosárlabda csapat jelenti, melynek célja, hogy két éven belül felkerüljön az NB I/B osztályába. A szakmai felelősök egyetértettek abban, hogy lehetőséget kell biztosítani a felnőttek mezőnyében azon fiatalok számára, akik még nem érték el az NB I/A közeli szintet, de korukból és képzettségükből fakadóan már többre hivatottak.

 

A megállapodás szerint a Göcsejes fiatalokhoz csatlakozik idén öt U20-as ZTE-s játékos kölcsönadási szerződés keretében, név szerint: Bojkovszki Bence, Kámán Bálint, Kovács Martin, Lógár Bence és Puschmann Bence. Rajtuk kívül három tapasztalt zalaegerszegi kosárlabdázó Tóth Olivér, Becze Barnabás és a játékos-edző Mészáros Richárd segíti a csapatot a minél jobb szereplés érdekében. A Göcsej tehát saját költségén újraéleszti Zalaegerszegen az NB II-es férfi kosárlabdát annak reményében, hogy a helyi kötődésű fiatalokat minél magasabb szinten tudja versenyeztetni. 

 

A Göcsej SK vezetősége a Kosárlabda Szakosztály irányítására Mészárosné Darida Csillát kérte fel, szakmai felelősének pedig Mészáros Richárdot nevezte meg.

 

A képen balról Kovács László, Stárics Kornél, Friss Szabolcs, Mészáros Richárd.

 

2015. szeptember 17. Zalakerámia ZTE KK

 

Megosztás