"ÉN IS sz'ÉP VAGYOK!" – Élményfotózás

A Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesületével együttműködve a Fogyatékos Személyek Világnapja alkalmából idén is megrendezték az "ÉN IS sz'ÉP VAGYOK!" élményfotózást. 

A rendezvénynek a célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a betegség, baleset vagy katasztrófa következtében fogyatékossá válók problémáira, ösztönözve az egészségeseket arra, hogy fogyatékossággal élő embertársaikat egyenrangú partnerként kezeljék. Az előző évhez hasonlóan az egész napos rendezvény több szervezet együttműködésével valósult meg.

Az ÉN IS sz’ÉP VAGYOK! című élményfotózáson  az érintettek és családjaik vehettek részt egy élményekkel teli napon. Az önkéntes “szépítő-csapat” tagjai divatos frizurát, sminket varázsoltak, miközben szakavatott stíluskommunikátor adott divattippeket és varázsolta még szebbé az alkalmi modellek külsejét. Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház meghívásának klubunk örömmel tett eleget. A fotózáson Mohácsi Máté, Ivica Radic és Deonta Vaughn vett részt. Csapatkapitányunk elmondta, hogy felejthetetlen élmény volt számukra a fogyatékkal élő gyerekekkel és családjaikkal való találkozás. Ivica Radic a kezébe foghatott egy hét hónapos Down szindrómás kisbabát is. A megindító pillanatot egy fotón is megörökítettek a szervezők. A kis csöppséggel való találkozás nagy élmény volt centerünknek, hiszen ő is gyakorló családapa. A fotózáson terápiás kutyák, a teskándi női futballcsapata is részt vett. 


Az elkészült képeket az érdeklődők 2018. május 12-én, az Esélyegyenlőségi Napon tekinthetik meg az Apáczai AMK-ban.

2017. december 8. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás