Eseménydús hétvége a Zalakerámia ZTE KK utánpótlás csapatainál

Péntektől vasárnapig tizenegy bajnoki mérkőzést játszottak a ZTE különböző korosztályú utánpótlás csapatai. Az összesített mérleg hét győzelem és négy vereség.

 

Az U20-as csapat Kecskeméten nyert 96-82 arányban. 

 

A kiemelt bajnokságban játszó kadett A csapat hazai pályán vereséget szenvedett a Vasas Akadémiától (59-68), a kadett B viszont a regionális bajnokságban legyőzte a pécsi Rátgéber Akadémia B csapatát (71-52).

 

A serdülő A csapat mérlege egy győzelem és egy vereség: a Szombathelyi Kosárlabda Akadémiától jobbnak bizonyult náluk (76-87), viszont legyőzték a Körmend csapatát (79-57). A serdülő B csapat két győzelmet szerzett, a Veszprém (85-61) és a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia E csapata (64-51) ellen.

 

A kenguru csapatok közül a Kék-fehér sasok két szoros meccsen kaptak ki a Körmend (49-50) és a Szombathely (50-52) ellen.

 

Az Amrus Péter edző vezette másik kenguru korosztályú csapat kétszer nyert, a szombathelyi Törpillák (77-21) és a nagykanizsai Kalózok (84-26) ellen.

 

Szeretnénk felhívni az utánpótlás mérkőzések iránt érdeklődő szurkolók figyelmét arra, hogy mérkőzéseink eredményeit, valamint a soron következő találkozók helyszíneit és időpontjait megtalálják a ZTE KK honlapján (www.ztekosar.hu) a Sorsolás menüben, a felnőtt csapat programját tartalmazó táblázat alatt.

 

2015. november 23. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás