Felújítás és fejlesztés

Tisztelt Sportrajongók! Kedves Szurkolók!

Az utóbbi napokban több kérdést is kaptunk a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok felújításával kapcsolatban. Az elmúlt időszakban több egyeztetésre is sor került, amibe bekapcsolódtak a sportegyesületek, elsősorban a ZTE KK vezetősége is.

A lelátón elkészült bemutató/teszt jelleggel 15 db szék, melyek a jövőben kiválthatják majd a padokat úgy, hogy a befogadóképesség nem változik. A székek elhelyezését a csarnok akkreditációja, valamint a hazai és a nemzetközi sportesemények megrendezési engedélye teszi hamarosan szükségessé. Fontosnak tartottuk, hogy a szurkolók tesztelhessék és véleményt mondjanak, ezért kerültek a székek beszerelésre, melyekről több egyeztetést is folytattunk a szurkolói csoportok vezetőivel.

A létesítmény előtti tér felújításának kiviteli tervei a napokban készültek el, szerdán lesz a tervegyeztetés. Összesen 120 millió Ft áll rendelkezésre az önkormányzatnál a tér felújítására, a közbeszerzés után tavasszal kezdődhet a beruházás. 

Az energetikai és a belső felújításokkal (parketta, kijelző, palánkok, stb.) kapcsolatban a szakmai anyagok elkészültek, azokat az MKOSZ jóváhagyta, így jelenleg sikeres pályázatra várunk az önkormányzattal és a ZTE KK-val karöltve.

Egerszegi Sport és Turizmus Kft., ZTE KK Sportszolgáltató Kft.

2017. szeptember 24. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás