Folytatnunk kell a komoly munkát, ha el akarjuk érni a céljainkat!

Ha a Kecskemét elleni mérkőzésre azt mondtuk, hogy nagyon fontos találkozó, akkor ez a megállapítás a Kaposvár ellenire hatványozottabban igaz. Ugyanis mindkét együttes a felsőházba igyekszik és a somogyiak egy győzelemmel, talán pont az őszi egerszegivel vannak előttünk. A mai találkozón két „hazalátogató” is lesz, ugyanis Emmanuel Ubilla és Benke Szilárd is korábbi csapata ellen lép majd pályára. Szili szemszögéből érdekesebb a helyzet, mivel a 20 éves játékos először játszik nevelőegyesülete ellen Kaposváron.

Volt egy kis hullámvölgy a csapat játékában az utóbbi mérkőzéseken, a KTE ellen viszont már újra a harcos ZTE -t láttuk.

- Fel kellett pörgetnünk magunkat védekezésben és ez sikerült, folytatnunk kell a komoly munkát, ha komoly célokat akarunk elérni- válaszolt kérésünkre Szili.

Hogy készülsz, és milyen mérkőzésre számítasz a nevelőegyesületed ellen?

-Nem készülök másképp, mint bármelyik másik meccsre! Jó érzés lesz Kaposváron játszani! Kiélezett mérkőzés lesz, fontos mindkét csapat számára. Természetesen nyerni szeretnénk Kaposváron.

Bencze Tamás a védekezés hatékonyságát emelte ki, ami szükséges lesz ahhoz, hogy esélyünk legyen az idegenbeli mérkőzésen. 

-A Kecskemét elleni első félidőben jól működött a védekezésünk és ezt szeretnénk kitolni minél hosszabb időszakra. Rövid időnk volt a felkészülésre, ahol éppen a védekezésünk megszilárdítsán fáradoztunk. Ha jó lesz a védekezésünk, akkor a támadásainkat is megfelelő ritmusban tudjuk majd vezetni. 

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Pálla Zoltán, Szabó Gergő, Kulcsár Tibor (Szabadvári János) bírói hármas dirigálja majd. 

A mérkőzést a Zalasport.hu élőben közvetíti!

2017. március 8. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás