Fontos tudnivalók a csütörtöki ZTE-Körmend rangadóra

A húsvétvasárnapi Falco KC elleni rangadó után újabb nehéz mérkőzés vár csapatunkra. Ellenfelünk a szomszédvár EGIS Körmend lesz.

A találkozóra limitált darabszámú jegy kerül értékesítésre, tekintettel arra, hogy a csarnok befogadóképességét ne lépjük át. Szurkolóink a jegyeiket a Kvártélyház Jegyirodában vásárolhatják meg elővételben csütörtökön a déli zárásig (kb. 12.30). A mérkőzésre külön jegyek kerültek legyártásra, csakis a ZTE-Körmend mérkőzés megnevezéssel ellátott jegyekkel tudnak a mérkőzésre bejutni a szurkolók. Természetesen a bérleteseknek erre a találkozóra is érvényes a bérlete. 

Arra kérünk mindenkit, hogy ha teheti, vegye meg a belépőjét elővételben, mert előfordulhat, hogy a nagy érdeklődés miatt a helyszínen nem lehet hazai jegyet vásárolni. A mérkőzés napján 17.30-kor nyitnak majd a pénztárak, de csak a hazai szurkolóknak lesz jegyértékesítés, ha az elővétel után marad még belépő. 

A mérkőzésre érkező vendégszurkolók gépjárműveiket a Zalaegerszegi Jégcsarnok északi oldalán levő parkolóban helyezhetik el.

Fontos! Mivel ezen a napon 16 órától a ZTE NKK a DVTK Miskolccal játszik, így a mérkőzést követően kiürítjük a csarnokot és előre láthatóan kb. 17.45-től lehet majd az érvényes belépővel, bérlettel az esti rangadóra bejutni a csarnokba. A kiürítést a biztonsági szolgálat végzi majd, amihez a szurkolóink megértését és együttműködését kérjük!

A szurkolók mellett természetesen a klub is fokozottan készül erre a találkozóra. Stárics Kornél ügyvezető elmondta, hogy a nagyszünetben az 1992-es bajnokcsapatot és segítőit köszöntjük majd, akik éppen 25 éve nyerték meg a 60. Magyar Bajnokságot és klubunk harmadik bajnoki aranyérmét szerezték.  

Az örökrangadó csütörtökön 19 órakor kezdődik!

2017. április 18. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás