Fontos tudnivalók a keddi ZTE –Körmend örökrangadóhoz

Sajnos foghíjas csapatunk nem tudott végig partiban lenni a hazaiak ellen. Természetesen nincs idő keseregni a szombat esti mérkőzésen, hanem előre kell tekinteni a még fontosabb célokhoz. Kedden este az örök rivális Körmend érkezik Zalaegerszegre, akik ellen a győzelem pályaelőnyt jelenthet a rájátszásban. Hétfőtől egészen a mérkőzés napjáig - kedd 15 óráig – a Kvártélyház Jegyirodában, elővételben is megválthatják a belépőjüket szurkolóink, elkerülve ezzel az esetleges sorban állást a mérkőzés előtt. A vendégcsapat 400 jegyet kapott erre az alkalomra.A szurkolók mellett természetesen a klub is fokozottan készül erre a találkozóra. Stárics Kornél ügyvezető, a múlt évhez hasonlóan, most is a szurkolók közreműködését kéri:

"Tisztelt Szurkolóink!

Megtörtént a csarnokbejárás a Zalakerámia ZTE KK – EGIS Körmend bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban. A kiemelt biztonsági fokozatú találkozón megemelt létszámmal lesz jelen a biztonsági szolgálat. 

Külön rendszabályok is megfogalmaztak a szakemberek a bejáráson.

-    A vendégszurkolóknak a jégcsarnokkal szemben elkerített parkolóhelye lesz. 
-    A Városi Sportcsarnokban az észak-keleti D szektor lesz elkülönítve, ahol  külön WC-t és büfét biztosítanak a szervezők, külön bejárattal.

A hazai ultráknak, az előző évek mintájára a délnyugati (popcornos) C szektort jelölték ki a biztonságiak. Ami annyit jelent, hogy nem a megszokott helyen buzdíthatják csapatunkat a szurkolók. Szeretnénk, ha  a mérkőzésen sportszerűen buzdítanák a csapatokat, hiszen az ellenkezője pénzbüntetést vonhat maga után.  

A csarnokban biztonsági kamerarendszer fog működni az egész mérkőzés alatt.

Az ügyvezetés ezúton is kéri a szurkolók megértését és a rendszabályok betartását! 

A kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzésre megkérjük kedves szurkolóinkat, hogy a zavartalan bejutás érdekében időben érkezzenek meg. A mérkőzésnapon a pénztárak 17 órától lesznek nyitva. A találkozó 19 órakor kezdődik.

 Üdvözlettel:
Stárics Kornél- ügyvezető

Hajrá ZTE! "

2016. április. 17. Zalakerámai ZTE KK

Megosztás