Gáspár Dávid újabb 1 évre írt alá a Zalakerámia ZTE KK-hoz!

Hivatalos aktussal kezdődött és kötetlen formában folytatódott csütörtökön este a ZTE KK által meghirdetett szurkolói ankét.

 

Elsőként Urbanics Pál ügyvezető és Gáspár Dávid csapatkapitány jelentette be, hogy a ZTE saját nevelésű játékosa újabb 1 szezonra szóló megállapodást kötött a klubbal. Gáspár Dávid elmondta, hogy szimpatikus volt neki a Zalakerámia ZTE KK ajánlata, így már a szezon vége előtt meg tudott egyezni nevelőegyesületével. Urbanics Pál hangsúlyozta, hogy tanulva az előző évek hibáiból és kényszerhelyzeteiből a ZTE vezetése a szakmai vezetővel egyeztetve már ideje korán elkezdte a tárgyalásokat a jövő évi csapat kialakítása érdekében, ennek első, kézzel fogható eredménye a csapatkapitány újabb 1 szezonra történő aláírása. A Zalakerámia ZTE KK az ideinél erősebb csapattal kíván majd nekivágni a 2013/2014-es szezonnak, ebben Gáspár Dávidnak helye lesz. Ugyanakkor a klub anyagi bázisa továbbra is szűkös, így a jelenlegi és jövendőbeli ZTE játékosoknak is csak olyan ajánlatot tesznek, melynek fedezetére van realitás.

A közel egy órás rendezvényen a ZTE KK szimpatizánsai választ kaphattak a résztvevőktől (az említettek mellett Völgyi Pétertől és Dallos Ádámtól) az őket érdeklő témákban, így természetesen szóba került többek között a csapat eddigi teljesítménye, a további célok, a légiósok kiválasztása és jelenlegi helyzetük, valamint az is, hogy a középszakaszt záró ZTE-Szombathely mérkőzés rendőrségileg kiemelt biztonsági fokozatú lesz.

 

Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám




Fotó: Bálizs Zsuzsa

Megosztás