Győzelemmel kell kezdeni a play-out-ot

A munka ünnepén, azaz május 1-én 18 órától kemény feladat vár a ZTE KK-ra, a MAFC elleni play-out első mérkőzésén. A középszakasz utolsó mérkőzésén magabiztos és a jó játékkal sikerült legyőzni a fővárosiakat. A siker kulcsa a jó védekezés és a pontos támadás volt, ezt már Mohácsi Máté csapatkapitány mondta el:

 

- Ez egy nagyon fontos siker a rengeteg rossz után, ami a bajnokság során ért bennünket. Nyilván a sikerek erősítik és rázzák fel a csapatot, és ez a play-out előtt a legjobbkor jött. Nagyon örülök neki, hogy mindenki felmérte a mérkőzés fontosságát és egymásért, a csapatért és a városért is küzdöttünk. Aki pályára lépett mindenki maximális teljesítménnyel rukkolt elő és az külön motiváló számomra, hogy nekem is ültek azok a távoliak, amik eddig kipörögtek, vagy nem sikerültek. 

 

A munka ünnepén egy kemény munka vár rátok. Mit vársz a mérkőzéstől?

 

-Ezen a héten is maximális erőbedobással és elszántsággal készültünk, mint az előző héten. Óva intenék mindenkit, játékost, szurkolót, vezetőt, hogy ez egy könnyű mérkőzés lesz. A MAFC-nak semmi veszítenivalója, mindent megpróbálnak majd a sikerért. Nekünk van igazán vesztenivalónk, de ha azt a teljesítményt tudjuk hozni, mint a fővárosban, akkor megnyerhetjük a mérkőzést. 

 

Mohácsi Máté a legidősebb magyar játékosként a sérült Lekli József és Gáspár Dávidtól örökölte meg a csapatkapitányságot. Máté elmondta, hogy a csapaton belül jó a hangulat és mindenki felkészült az előttük álló feladatra. Az a fontos, hogy ez egy új mérkőzés és most kell jól játszani és nyerni!

 

A facebook oldalunkon már megjelent, hogy a pénteki mérkőzésre az érvényes diákigazolványokkal rendelkező tanulók az okmány felmutatásával ingyen mehetnek be, míg a felnőtt és nyugdíjas szurkolóink egy-egy italkupont kapnak a belépőjük mellé, amit a mérkőzés alatt a Sportcsarnok büféjében válthatnak be. 

 

Várunk mindenkit erre a nagyon fontos mérkőzésre! Szurkoljunk együtt a sikerért!

 

2015. április 30. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás