Győzni akarunk!

Ma este a felújított MAFC csarnokban folytatja bajnoki szereplését a csapatunk. Az előző fordulóban óriási bravúrt véghezvéve győztük le az Alba Fehérvárt. Akkor Bencze Tamás vezetőedző ezt mondta a mérkőzés után: „Nem 12-en, hanem 2012-en voltunk a pályán! Ezt a sikert a fantasztikus közönségünkkel együtt értük el!”

A MAFC ellen van mit törlesztenünk, mivel a hazai bajnokin sajnos kikaptunk tőlük. Akkor Pantelic nem játszott. Vajon a mai meccsen a maródiak ott lehetnek a keretben. Erre a kérdésre vártunk választ Bencze Tamástól és a mérkőzésről is érdeklődtünk a vezetőedzőnél:

-Kinney és Gáspi is edzettek a héten már, úgy hogy mind a ketten játszani fognak Budapesten. Az, hogy James mennyit tud, majd játszani csak meccs közben derül, ki hiszen az elmúlt két hétben végzett diéta és az edzéshiány miatt fizikálisan nincs 100%os állapotban. Krapic csütörtökig nem edzett, influenzás volt, de szombaton ő is pályán lehet. Először lesz teljes a keretünk ebben az évben!

Milyen mérkőzésre számítasz?
-Minden meccs nehéz, főleg idegenben. Ez is az lesz biztosan, mert a MAFC az eddigi meccseken sok csapat dolgát nehezítette már meg és okozott meglepetéseket is. Talán éppen nekünk nem kell ezt ecsetelni...
Alacsony szerkezetű, kellemetlen stílusú csapat, sok szabad játékkal, kemény védekezéssel. A védekezésünknek rendben kell lenni, és ha kontroláljuk a tranzíciókat akkor elronthatjuk a fővárosiak csarnokavató ünnepségét! Ezért megyünk, győzni akarunk, és szurkolóink segítségével erre jó esélyünk is van!

A mérkőzés 17.30-kor kezdődik. A mérkőzést a Cziffra, Kulcsár, Sallai (Szaniszló) játékvezető hármas fújja majd. Azok a szurkolók, akik nem tudnak a helyszínen szurkolni a csapatunknak, azok a Zalasport.hu közvetítésének köszönhetően követhetik élőben a mérkőzést. 

Ne felejtsék el, használni a honlap új funkcióit:
-    a mérkőzés kimenetelére a meccs kezdetéig lehet szavazni
-    a meccs emberére másnap délig
-    az edzőtől pedig másnap éjfélig lehet kérdezni.

A negyedik funkció, amit szeretnénk, ha a szurkolók kedvence lenne a mérkőzés képe. A ztekosargaleria@gmail.com-ra küldjék el a érkőzésen készült szelfiket, játékosokkal, játékosokról, szurkolókkal készült érdekes képeket. 

Hajrá fiúk, hajrá ZTE!

2016. január 23. Zalakerámia ZTE KK

 

Megosztás