Harmadszor a Szolnok ellen

A Körmend legyőzése után a hétközi, negyedik felsőházi körben szabadnaposak voltunk. Ellenfeleink mérkőzései érdekesen alakultak, hiszen a Paks simán kikapott Fehérváron, elszenvedve sorozatban negyedik vereségét, míg a Szolnok magabiztosan győzte le a Körmendet. Az, hogy az egy hetes pihenő mennyire volt jó, vagy rossz, arról Bencze Tamást kérdeztük:

-Az hogy a Körmend elleni siker után, egy lendületbe lévő csapatnak mennyire jó az egy hetes pihenő most még nehéz megmondani. Erre a szombat este után könnyebben tudnék válaszolni- kezdte a vezetőedző. -Természetesen jól jött, mert Kinney, Balmazovic és Pantelic is kisebb sérüléssel bajlódott a hét elején. 

Bencze Tamás elmondta, hogy mindhárman harcra készen várják a szombati rangadót, ahol a győzelem a csapat célja. 

-Élni szeretnénk a hazai pálya előnyével! Nem szabad, hogy megtévesszen minket a Szolnok hektikus szezonja. Meglátásom szerint még mindig az egyik esélyesei a bajnokságnak. Erős csapat Ivkovic együttese, de mi is erősek vagyunk és a remek közönségünk előtt nyerni szeretnénk.

Két maródi játékosunkról is érdeklődtünk. Közülük Gáspár Dávidot megműtötték, akinek a műtét sorén derült ki, hogy a térdében lévő porcról egy darab levált és az ízületben vándorolt. A lábadozási idő 4-6 hét, de ez játékosonként változhat. Fekete Viktor állapota is javul, de az ő visszatérése is későbbre várható. A találkozót a Földházi Tamás, Söjtöry Tamás, Praksch Péter (Páli Kálmán) bírói hármas dirigálja majd.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik, melynek időpontja a ZTE FC labdarúgócsapatának bajnoki mérkőzése miatt lett előre hozva. A labdarúgók ugyanezen a napon 19 órától fogadják a Siófok együttesét. A ZTE FC a következő felajánlással szeretne a szombat esti ZTE FC -Siófok mérkőzésen szurkolóinak kedveskedni:

-A mérkőzésünk előtt sorra kerülő ZTE KK - Szolnok kosármeccs belépőjegyeivel rendelkező szurkolóink belépőjegyeiket a ZTE Aréna büféiben 1-1 korsó sörre vagy üdítőre válthatják be!

Éljünk a lehetőséggel, de előtte szurkoljuk ki a csapat újabb győzelmét!

2016. április 7. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás