Idegen nyelvet tanulhatnak a fiatalok és felnőttek is

A Belvárosi Nyelviskola és a Zalakerámia ZTE KK egy olyan országosan egyedülálló együttműködést kötött, melyben ifjú tehetséginket illetve a felnőtt csapat játékosait fogják idegen nyelvre tanítani az iskolában.

-A kezdeményezés lényege, hogy a legtehetségesebb utánpótlás játékosaink, valamint igény esetén felnőtt játékosok (akár külföldiek) részére Dózsa Mária, a nyelviskola vezetője fog tartani heti 4 órában (angol, német, magyar) nyelvoktatást. Ez egyben egy szakmai workshop lehetősége is a nyelviskola számára, hisz a külföldi játékosok meghívott vendégként havonta kétszer meg fogják látogatni az egyes kurzusokat, ahol kötetlen beszélgetéssel dobják fel az órákat –tájékoztatott az együttműködésről Stárics Kornél ügyvezető.  

Az ott tanuló diákok számára ez nagy motiváló erőt fog jelenteni. Mindezt a nyelviskola szponzorként, azaz díjmentesen fogja végezni, a kezdeményezés egyik lényegi eleme a közjó támogatása a városban.

Ügyvezetőnk hangsúlyozta, hogy a Klub fokozott figyelmet próbál fordítani azokra a fiatal tehetségeinkre, akikben akár a nemzetközi porondon való szereplés is célként fogalmazódhat meg, ezáltal a szakmai feltételek megteremtése mellett ezzel is hozzá szeretnénk járulni fejlődésükhöz. Amennyiben a kezdeményezés működni fog, úgy a két fél hosszú távon szeretné folytatni a közös együttműködést.

2017. augusztus. 24. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás