Ismerős arcokkal találkozunk Szolnokon

A harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzést pótol csapatunk vasárnap este Szolnokon. Az ellenfél a regnáló bajnok, akik idén okoztak már meglepetést, például a MAFC elleni fiaskójukkal. Természetesen nem szabad ebből kiindulni és messzemenő következtetéseket levonni. Ami tény, hogy nagyon erős kerete van a bajnoknak, akik közül bárki képes a kiemelkedő teljesítményre. Csapatunk egyenlőre adós még a jó játékkal és egy bravúrgyőzelemmel. Stárics Kornél ügyvezető a gyengébb kezdés ellenére bízik a csapatban:

-Messze menő következtetéseket úgy gondolom nem szabad ez után a 3 mérkőzés után levonni. Egyrészt azért sem, mert a tavalyi szezonban is csúsztak be az elején vereségek (MAFC itthon, Pécs idegenben), amik végül arra teljesen jók voltak, hogy a csapatot még inkább összekovácsolták. Másrészt a két vereség olyan csapatoktól volt, akik idén jóval erősebb játékerővel rendelkeznek mint mi, továbbá az európai kupaporondon is sikeresen bontogatják szárnyaikat. Főként a Székesfehérvár valamint a Körmend elleni meccsen több jó periódusa volt a csapatunknak, ahol sikerült a 15-20 pont különbségről is visszajönni a meccsbe. Ez bizakodásra adhat okot..
 
Az ügyvezető elmondta, hogy célunk továbbra is az, hogy mielőbb összerázódjon a társaság, és akkor jönni fognak majd a győzelmek. Ehhez persze még jobban össze kell szokni a játékosoknak (a teljes kezdő csapat kicserélődött). 

-Úgy gondolom a srácok és a szakmai stáb is mindent megtesz azért, hogy ez mielőbb megtörténjen. Sajnos a sorsolás nem a legkedvezőbb idén, de ez ugye vissza fog fordulni majd a szezon második felében.

A csapat Szolnokra teljes kerettel utazik és mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Olasz Ádám kisebb ujjsérüléssel bajlódik, remélhetőleg pár hét múlva ő is bevethető lesz. Fekete Viktor pedig már teljes értékű munkát végez, így vele is nagyobb lett Bencze Tamás merítési lehetősége. 
 
 -Egy biztos, hogy a szurkolóink sportszerű buzdítására ebben a szezonban is nagy szükségünk lesz!

Ismerős arcokkal is találkozhatnak majd a szurkolók, hiszen az előző szezon egyik sikerembere James Kinney a kecskeméti évek után újra Stojan Ivkoviccsal dolgozhat, valamint a ZTE nevelésű Tóth Ádám is a Tisza partiakat erősíti paksi éveit követően. A találkozót november 6-án 18 órakor rendezik Szolnokon és a Papp Péter, Frányó Péter, Minár László bírói hármas lesz a játékvezetője a mérkőzésnek. 

2016. november 4. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás