Jászberény ellen kezdjük a középszakaszt

Az alapszakasz végén kiderült, hogy nem tudtuk megtartani a lépéselőnyünket a MAFC-al szemben. Egyfelől nyertek a fővárosiak a Sopron ellen, másrészről kapituláltunk a Kecskemét ellen. De kár ezen rágódni.
Az alsóházban a Jászberény és a Nyíregyháza mellett a fent említet MAFC az ellenfelünk. A két alföldi együttes 8-8 győzelmet gyűjtött, míg nekünk és a fővárosiaknak 4-4 győzelme van. Tehát a távolság elég nagy, de nem behozhatatlan. Hat mérkőzés vár ránk a folytatásban és jó lenne minél többet megnyerni belőle. 

 

Milos Sporar vezetőedző a sérültekről elárulta, hogy Lekli Józsefre április 2-án újabb térdműtét vár. De addig a terhelhetőség határai figyelembe tartva megpróbál a mérkőzéseken segíteni a csapatnak. 

 

Vladimir Panic esete kicsit bonyolultabb, de nem reménytelen. Éppen belejött a játékba a rutinos védő, amikor egy rakoncátlan hátsérülés tartotta vissza a játéktól. A kezelése folyamatban van így reményeink szerint pályára léphet hamarosan. 

 

Jó hír hogy a bokasérüléséből felépült fiatal játékosunk Cole Darling. Már két hete a csapattal edz és egyre jobban terhelhető. Természetesen a sok kihagyás még látszani fog a játékán, de a merítési lehetőségünk az ő felépülésével tovább nőtt. 

 

Darling felépülésével egyenesen arányosan a vezetőség megköszönte Nemanja Ilic szolgálatait és szerződést bontottak a centerrel.

 

Szombaton tehát Jászberényben kezdünk, ami nem lesz sétagalopp. Harcos játékkal és megfelelő hittel lehet esélyünk. De ehhez nagyon sokat kell tenni a játékosoknak! 


FAIRIUM JKSE - Zalakerámia ZTE KK        
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola18:00      
JV: Hegedûs T., Pozsonyi L., Fodor A. (Bukta)

 

Hajrá fiúk!

2015. március 13. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás