Jegyelővétel a Falco és Körmend meccsekre

Bravúros győzelemmel folytattuk a szereplést a középszakaszban és remélhetőleg a folytatás is hasonlóan sikeres lesz. A következő fordulóban húsvétvasárnap (április 16.) a Falco KC Szombathely csapatát fogadjuk, majd azt követően csütörtökön (április 20.) az Egis Körmend csapata érkezik Zalaegerszegre. 

Stárics Kornél ügyvezetőnk tájékoztatta honlapunkat, hogy hétfőtől, azaz mától csütörtökön a Kvártélyház jegyiroda zárásáig lehet elővételben jegyet váltani a vasárnapi Falco KC Szombathely elleni meccsre. Próbáljon mindenki, aki teheti elővételben megvenni a jegyét, mert a mérkőzés napján a várható nagy érdeklődés miatt nehezebben juthatnak hozzá, vagy egyáltalán nem jut majd belépő a mérkőzésre érkezőknek.   
 
A Körmend elleni hazai mérkőzésre külön jegy kerül legyártásra, melyet előreláthatólag holnaptól (kedd) lehet majd megvenni a Kvártélyház Jegyirodában.

Mindkét mérkőzés kiemelt. A csarnok befogadóképességére való tekintettel limitált darabszámú jegyek kerülnek legyártásra, és értékesítésre. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy ne halogassák a mérkőzésnapig a belépő megvásárlását!

2017. április 10. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás