Jegyelővétel és ZTE FC felajánlás

Csapatunk a hétközi, negyedik fordulóban szabadnapos. Így több időnk jut a felkészülésre és a regenerálódásra. Természetesen fél szemünk azért a másik két mérkőzésre is figyel, hiszen ebben a szakaszban egy győzelem és egy vereség rengeteget érhet. Emellett javában készülünk a Szolnok elleni szombati rangadóra, amely 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A találkozóra már lehet elővételben is jegyet venni a Dísz téren lévő Kvártélyház jegyirodában egészen pénteken 15 óráig. Ezt követően már csak a mérkőzés napján, azaz szombaton a 15 órakor nyító pénztárakban lehet majd belépőhöz jutni. 

A mérkőzés korai kezdési időpontja összefügg a ZTE FC labdarúgócsapatának bajnoki mérkőzésével, akik ugyanezen a napon 19 órától fogadják a Siófok együttesét. A ZTE FC a következő felajánlással szeretne a szombat esti ZTE FC -Siófok mérkőzésen szurkolóinak kedveskedni:

-A mérkőzésünk előtt sorra kerülő ZTE KK - Szolnok kosármeccs belépőjegyeivel rendelkező szurkolóink belépőjegyeiket a ZTE Aréna büféiben 1-1 korsó sörre vagy üdítőre válthatják be! 

Szombaton tehát meccsnap! Szurkoljunk az égi színekért a Városi Sportcsarnokban, majd a ZTE Arénában is!

2016. április 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás