Kezdődik a második kör

A középszakaszban véget ért az első kör, amelyet 2 győzelemmel és 2 vereséggel zártunk. A rájátszás ezen szakaszát a TLI-Alba Fehérvár ellen kezdtük és most velük folytatjuk, de ezúttal hazai pályán. A fehérvári mérkőzésen egy nagyarányú vereségbe szaladtunk bele, amit most hazai környezetben szeretnénk kijavítani.

-Mint mindig, most is a győzelemre hajtunk! – mondta honlapunknak Bencze Tamás vezetőedző. –Hazai közönségünk előtt, akik a legnagyobb támogatást jelentik nekünk nem is lehet más a célunk!

Az egyik legjobb formában lévő felsőházi együttes látogat Zalaegerszegre. Branislav Dzunic csapata magabiztosan győzte le az előző fordulóban a Körmendet hazai környezetben.

- Ellenfelünknek jó a kerete és a rotációs lehetősége is nagyobb a miénknél Nálunk sajnos ez felborult Gáspár és Fekete kiválásával. Fontos lesz, hogy mennyire tudjuk megszervezni a védekezésünket és odafigyelnünk a lepattanók begyűjtésére. Ha kontrollálni tudjuk az Alba gyors játékát és kinti dobásaink is jobb százalékban ülnek, akkor jó meccset játszhatunk és győzhetünk is.

Mindenképpen fontos lenne hazai pályán behúzni a mérkőzést, mivel szeretnénk pályaelőnnyel folytatni a rájátszást a középszakasz végén. Remek mérkőzésre van kilátás tehát, igazi rangadóra, ahol bármelyik csapat kijöhet győztesen. A mérkőzést a Benczur Tamás, Frányó Péter, Minár László (Gincsai János) bírói hármas dirigálja majd.

 2016. április 12. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás