Kis Raul és Olasz Ádám az U20-as EB-n

Elutazott az A divíziós U 20-as Európa-bajnokságra a Magyar válogatott, soraiban a Zalakerámia ZTE KK két fiatal tehetségével Kis Raullal és Olasz Ádámmal. A Pór Péter irányította csapat június elején kezdte meg a felkészülést Székesfehérváron 19 fős kerettel. A felkészülés alatt a török és a szlovák korosztályos válogatottal játszottak a fiúk, majd Spanyolországban és Olaszországban vettek részt nemzetközi tornán. 

A végleges keretet csütörtökön hirdette ki a szakvezető, melyben a két játékosunk is helyet kapott:
Andrássy Géza (Vasas), Antóni Csanád (PVSK), Demeter Attila (PVSK), Horváth Kristóf (MTK), Kis Raul (ZTE KK). Krivacsevics Marko (Vasas), Mócsán Bálint (MAFC), Olasz Ádám (ZTE KK), Peringer Balázs, Pongó Marcell (Ulm), Szabó Domokos (Salgótarján), Vágvölgyi Ákos (Szeged). 

 

Az U20-as A divíziós EB július 16-án kezdődik Helsinkiben és július 24-ig tart. A fiúknak nem lesz könnyű dolguk, mivel a 16 csapatos kontinenstornán a mieink Törökországgal, Litvániával és Németországgal kerültek egy csoportba. A válogatott szombaton a németek ellen kezd, vasárnap a litvánok, majd kedden a törökök következnek. 

Hajrá fiúk, hajrá magyarok!

2016. július 15. Zalakerámia ZTE KK  

Megosztás