Körmenden kezdjük a középszakaszt

Szerdán 18 órakor 3 gyengébb mérkőzés után (melyek közül főleg a hazai, Pécs elleni volt fájó fiaskó) Körmenden kezdi meg a középszakasz küzdelmeit a Zalakerámia ZTE KK. Pont az a Körmend lesz az ellenfél, akiket hazai pályán imponáló magabiztossággal vert meg Raúl Jimenez csapata. Azóta sokat fordult a világ, a zalaiak nicnsenek jó passzban, míg a Körmend 2 fontos meccset is nyert és gyakorlatilag a rájátszás előtti 7. helyük elég biztosnak tűnik.
A zalaiak spanyol edzője elmondta, hogy Czinger még nem bevethető és Gáspár Dávid sem edzhetett a hétfői tréningen, illetve Puszta helyzete is megoldatlan. A zalaiak az edző elmondása szerint egy második alapozáson vannak túl, kemény tréningek sora követte egymást, most az egészen sűrű meccsdömping közepette nyilván lazább edzések is következhetnek a programban. A ZTE-nek javuló játékra van szüksége ahhoz, hogy reális sansza legyen a 8. helyért küzdeni úgy, hogy közben a fenyegető, osztályozót jelentő hely is karnyújtásnyira van.
A javuló játékot már szerdán szeretné viszontlátni edző és szurkoló is, ehhez a rangadó-hangulat biztosított lesz, most már a csapaton van a sor!

 

Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám

Megosztás