"Kosárlabdát az egerszegi sulikba!" Októberben a „Dózsás” diákokat látogattunk meg, és invitáltunk meccsünkre

A testnevelés órán Pajor László tanár úrnak Charlotte-ból és Gellénházáról érkeztek segítői, utóbbiak képviseletében a bemelegítést az edzői papírral is rendelkező Baki Gergely végezte el az 5. osztályosokkal. Az erősítés pár perc múlva Zo Hudson és Kis Attila személyében érkezett, és a fogócskát komolyabb labdás feladatok váltották fel, míg az órát egy dobóverseny zárta. A győztes Cséve Virág lett (képünkön jobbra - fotó: Kis Attila).

10 perces szünet után a ZTE két játékosának újabb feladata akadt: a 4. osztályosok angolórájára voltak hivatalosak. Rangadó előtti hangulatban igazi „teltház” fogadta Gegét és Zo-t, a fiúk és a lányok pedig kifogyhatatlanok voltak kérdéseikből. Bátor, és két tanítási nyelvű iskolához illően jó angolsággal megfogalmazott kérdések záporoztak a ZTE anyanyelvű és ahhoz közeli szinten lévő két játékosához, majd a jó hangulatú óra végén hosszú sorok kígyóztak autogrammért.

A két „beugró pedagógust” a tanári kar még utána egy szendvicsre invitálta a tanáriba, így egy kis késéssel értek a reggeli edzésre a fiúk. Igazoltan hiányoztak…


Fotó: Zalai Hírlap
 

A Zalakerámia ZTE KK delegációja meghívta a Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Dózsa György Tagiskolájának összes diákját, hogy élőben nézze meg a szombati, Körmend elleni rangadót. A belépés „Dózsás” diákigazolvánnyal a főbejáratnál ingyenes lesz.

Mai akciónk a játékosok, pedagógusok és a gyerekek visszajelzései alapján is jól sikerült. A program novemberben folytatódik.
Mert a célunk egyértelmű: megszerettetni mindenkivel ezt a szép sportágat és a MI csapatunkat!


További képekért kattintson itt a ZTE Facebook oldalára!


Fotó: Beck Károly

Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám

 


Az alábbi kép az angol órán játékosainkról jegyzetelő diákot örökíti meg. Nálunk ez a HÓNAP FOTÓJA


Fotó: Zalai Hírlap

Megosztás