Közvetlen riválisunk, a Kaposvár érkezik

Vasárnap este, rendhagyó időpontban 19-30-kor a TV képernyői előtt fogadjuk a Kaposvár együttesét. A nyolcadik forduló zár mérkőzése nem ígérkezik könnyűnek. A vendégek a DEAC-tól kaptak ki meglepetésre hazai pályán, míg mi Körmenden szenvedtünk vereséget. Nagyon fontos lenne hazai pályán nyerni, mivel közvetlen rivális lesz az ellenfelünk. 

Csütörtökön a mindenki által nagyon várt James Kinney megérkezett. Szépen lassan ismerkedik a társakkal és elkezdte a munkát is. Sajnos a Kaposvár ellen még nem játszhat, tájékoztatott Stárics Kornél ügyvezetőnk:

- James Kinney letter of clearance igazolása egy lengyel csapattól november 10-én a reggeli órákban érkezett meg. A versenyszabályok értelmében így legkorábban a jövő héten léphet pályára, tehát a Falco elleni mérkőzésen lesz először bevethető.

A fiúk nagyon készülnek a mérkőzésre, hiszen a céljaink eléréséhez a somogyiak elleni győzelem is nagyon fontos lenne. Bencze Tamás szerint nem szabad kiindulnunk vendégek a Debrecen elleni vereségéből, hiszen a szezont négy győzelemmel kezdték. Kemény és harcos mérkőzés várható, remélhetőleg ZTE győzelemmel. 

A találkozó szünetében folytatódik bérleteseknek hirdetett dobójátékunk, a Foramax játék, egy XBOX-ONE ért. 

A mérkőzés előtt Ivica Radiccal Bálizs Zsuzsa beszélgetett:

 

A mérkőzés tehát 19.30-kor kezdődik és a Győrffy Pál, Jakab László, Fodor Attila (Gincsai János) bírói hármas dirigálja majd. 

Fotó, videó,: Bálizs Zsuzsa

2017. november 11. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás