Kupanap

Ma délután kezdődik a Zsíros Tibor Magyar Kupa döntő, melynek helyszíne a győri Audi Aréna. A sorsoláskor nem a legideálisabb ellenfelet kaptuk és emellett a nehezebb ágra is kerültünk. Ma este 18 órakor tehát az Alba Fehérvár ellen lesz esélyünk kiharcolni az elődöntőbe jutást. Nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen küldetés. Ezzel az állítással Bencze Tamás vezetőedzőnk is egyetért:

-Hétfőt a regenerálódásnak szenteltük, de kedden és szerdán már a Fehérvárra koncentráltunk. Nagyon sajnáljuk a Körmend elleni vereséget, hiszen volt esélyünk a győzelemre, de már nem rágódunk azon mi lett volna, hanem megyünk tovább. 

A fehérváriak ellen már letudtuk alapszakaszbeli mérkőzéseinket és két szoros mérkőzést játszottunk velük, de legyőzni még nem tudtuk őket. 

-A bajnokság egyik legjobb csapatával játszunk, akik egy remekül összerakott csapat. Semleges pályán játszunk és szeretnénk velük egy jó meccset játszani. Ismerjük a játékukat és készültünk belőle. Szeretnénk jó védekezéssel és pontosabb támadásokkal meglepetést okozni. 

Bencze Tamás hangsúlyozta nem vesszük félvállról a kupát, hanem szeretnénk minél tovább jutni. Fontosak számunkra ezek a mérkőzések is, mert folyamatosan fejlődhetünk és tanulhatunk ezekből. 

Különleges lesz a mérkőzés abból a szempontból, hogy Jerrell Wright először játszik majd volt csapata ellen. Reméljük, ez a plusz motiváció jó teljesítményt hoz majd ki az amerikai fiúból. 

A mérkőzést a Pálla Zoltán, Papp Péter, Ádám József (Hartyáni Zsolt) bírói hármas dirigálja majd. 

A találkozót a szurkolóink Livestreamen keresztül, élőben követhetik (link a képre kattintva). 

2017. február 16. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás