Legyen képben Ön is a Zetével!

Új színfolttal gazdagodik a Zalakerámia ZTE KK honlapja. Az idei szezontól kezdve hetente jelentkezünk videointerjúval, melyben csapatunk játékosaival, edzőivel ismerkedhetnek meg, akik az egyes találkozók előtt a csapattal kapcsolatos aktualitásokról is tájékoztatják szurkolóinkat. A riportok a ZTE KK videók youtube-csatornán találhatók. 

Elsőként Horváth Ákost, csapatunk nyáron érkezett rutinos bedobóját kaptuk mikrofonvégre, aki a beszélgetésben mesél arról, miért esett a ZTE-re a választása, de kiderül az is, kit tart esélyesnek a most zajló EB-n, s egerszegi benyomásairól is szót ejt. Megtudhatják többek között azt is, hogy vélekedik légióstriónkról, s milyen élményekkel rendelkezik a zalai lelátói hangulatról, amit hamarosan testközelből is megtapasztalhat – immár kék-fehérben. 

A hétvégén 33. alkalommal rendezi meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Kosárlabda Szövetség a hagyományos Krasznai Ferenc Kupát a soproni Novomatic Arénában. A kétnapos esemény kiváló lehetőséget nyújt csapatunknak a két közvetlen rivális elleni erőfelmérésre, illetve Bencze Tamásnak a taktikai repertoár további tesztelésére. 

A felkészülési meccseken rendre a kezdőben helyet kapó játékossal a pénteken kezdődő soproni kupáról is szót ejtettünk, ahol csapatunk a tavalyi ezüstérmes Falco mellett – melyet Darrin Govens mellett immár Julian Norfleet is erősít – szombaton a Sopronnal vagy az osztrák bajnokság ezüstérmese, a bajnoki döntőben a stájerországi Kapfenberggel szemben 4:1 arányban alulmaradó Oberwarttal találkozik.  

A négy csapat részvételével zajló emléktornával Sopron legendás testnevelőjére emlékeznek, aki a kosárlabda mellett több sportágban, többek közt atlétikában és jégkorongban is maradandót alkotott.

A Krasznai Ferenc Kupa programja:

2017.09.15., péntek

17.00 Zalakerámia ZTE KK – Falco KC
18.45 Megnyitó
19.15 Sopron KC – Oberwart (osztrák)

2017.09.16., szombat

17.00 Mérkőzés a harmadik helyért (előző napi két vesztes)
19.15 Döntő (előző napi két győztes)

Szeretettel várjuk szurkolóinkat a hűség városába is, buzdítsuk együtt a csapatot, hajrá ZTE!!!

cikk: Bálizs Zsuzsa

2017. szeptember 14. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás