Letették a Kék-Fehér Összefogás alapjait

A szurkolói összejövetelen megjelent Szilágyi László, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője is, aki köszönetét fejezte ki az önzetlen szándéknak és a klub helyzetének rövid felvázolásán kívül a támogatási lehetőségekről is szólt.


A segítségnyújtás számtalan módja merült fel, melyek közül végül konszenzus alapján a szurkolók által az alábbiak kerültek elfogadásra:

- A Mini Zsiráf Alapítvány már a mai naptól fogad bármekkora összegű befizetést és átutalást, melyek azonnali segítséget jelentenek mind az utánpótlás, mind a felnőtt csapat sikeres szerepléséhez.

Mini Zsiráf Alapítvány ERSTE Bank Hungary Zrt.-nél vezetett számlaszáma:
11992309-03503038

Az alapítvány számára adakozók adójóváírással is élhetnek.


( Az elmúlt évekhez hasonlóan ugyanúgy a Mini Zsiráfnak ajánlhatják fel személyi jövedelemadójuk 1 %-át is, melyből származó bevétel  várhatóan a nyár folyamán folyik be az alapítványhoz.
Adószám: 18953776-1-20 )

- Jövő héten kerülnek nyomdába a különböző támogatási összeget igazoló ZTE Pártolói Jegyek, amiket már a soron következő hazai meccs helyszínén megvásárolhatnak a segíteni szándékozó kék-fehér szimpatizánsok.


Egyéb támogatási lehetőségek is szóba kerültek, melyeknek kidolgozás a folyamatban van. A konkrétumokról továbbiakban is beszámolunk a ztekosar.hu oldalon.

A „Kék-Fehér Összefogás” célja egy széles körű támogatás létrehozása, ahol bárki, bármekkora összegű felajánlásával segítheti a csapat eredményes működését.

Tervek szerint a ZTE honlapján létrehozzák a Kék-Fehér Összefogás falát,  ahová egy nyilatkozat kitöltése után felkerülhetnek az adományozók. Ezen az oldalon heti frissítéssel követhető lesz az összefogás eredménye.
A csapat felajánlásából pedig a segítők között a bajnoki évad végén ZTE-s relikviákat sorsolnak ki.

A jó hangulatú és konstruktív beszélgetés résztvevői egyetértettek abban, hogy minden kis adomány, minden kis gesztus segítséget jelent, és remélik, hogy a Kék-Fehér Összefogás egy példa értékű kezdeményezés lesz, mely jelzi, hogy Zalaegerszegen közügy a férfi kosárlabda, és együtt (a környék vállalatainak és vállalkozásainak is példát mutatva) nem csak nagyokat álmodni, hanem nagy dolgokat végrehajtani is lehet.



ztekosar.hu; Dallos Ádám

Megosztás