Májusi kosáreső aranyat ér!

Az Alba Fehérvár elleni elődöntő második mérkőzése előtt az Ady iskola Diákönkormányzatának meghívásának tettünk eleget. A DÖK szervezésében pénteken osztályterem díszítő verseny zajlott az iskolában, kosárlabda témában. 

Salamon Lilla az ADY DÖK nevében elmondta, hogy az iskola diákjai is kosárlázban égnek és rendszeresen követik csapatunk szereplését a mérkőzéseken szurkolva, vagy a tévékészülékek előtt. A versenyre 8 osztály nevezett. A DÖK tagjaiból és tanárokból álló zsűri előzetes értékelést végzett és a három legjobbat külön értékelésre ajánlotta a „szakmai zsűrinek”, akit Czinger Zoltán, Adomas Drungilas, Kovács Martin és Kuszler Gábor alkotott. 

A tanulók igazán kitettek magukért és megmutatták mennyire fontos nekik csapatunk szereplése. A fiúk mindhárom osztálytermet megtekintették és pontozták is különböző szempontok szerint. A nyelvi nehézségeket a csapatok egy-egy tanulója oldotta meg, bemutatva Drunginak a remekműveket. Az iskola folyosóján vastaps és ütemes Hajrá ZTE köszöntés fogadta a fiúkat, akik alig győzték az autogramkérők hadát. 

A tornateremben segítettünk átadni a díjakat a csapatoknak és pozitív energiákkal feltöltődve indultak a fiúk felkészülni az esti mérkőzésre. A teremdíszítő verseny után a diákok kosárra dobó versenyen is megmutathatták tudásukat.

Köszönjük a meghívást Salamon Lilla Budai Tibor tanár úrnak és örülünk, hogy ennyi fiatal is mellettünk van és szurkol nekünk!

Hajrá Ady, hajrá ZTE!

2017. május 28. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás