Maradni szeretnénk a kupahétvégén!

Különösebb teher nélkül léphetünk pályára a pénteken kezdődő 61. Tippmix Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa döntőjében. A debreceni Főnix csarnokban 15.30-kor a második negyeddöntő a miénk, méghozzá az Atomerőmű SE ellen. Teo Cizmic csapata ellen a mérlegünk ebben a szezonban 1-1. Hazai pályán kikaptunk, de idegenben fantasztikus játékkal sikerült visszavágnunk. Most semleges helyszínen mérkőzünk meg ellenfelünkkel és egyenlő erők küzdelmére van kilátás. Bencze Tamás kemény csatára készül, de a fiúkkal azon lesznek, hogy minél tovább maradhassanak Debrecenben. Csapatunkban mindenki egészséges, míg a vendégeknél Barnies játéka kérdőjeles. 

A pénteken kezdődő Magyar Kupa-döntő előtt vezetőedzőnk beszélt arról hogyan készültek a bajnokságban is közvetlen riválisnak számító Paks ellen, akik hátvédjük, Seth Allen helyett új légióssal erősítettek, aki azonban még nem lesz bevethető a cívis városban. Bencze Tamással szót ejtettünk arra is, mi várható a hétvége további részében, amennyiben sikerül legyőznünk az ASE-t. 

A pénteki találkozót a tavalyi évhez hasonlóan MKOSZ-live stream-en láthatják fél négytől, a Pécs-Falco KC negyeddöntőt követően. A mérkőzést a Pálla Zoltán, Praksch Péter, Söjtöry Tamás (dr. Valovics István) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá ZTE a Magyar Kupában is! 

Fotó/Videó: Bálizs Zsuzsa

2018. február 15. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István 
 

Megosztás