Másodszor is megpróbáljuk!

Ma este a negyeddöntő negyedik mérkőzésén újra Szolnokon lép pályára csapatunk, Kedden óriási akarattal és lendülettel játszottak a fiúk és ez fontos győzelmet eredményezett. A hazai találkozón a fiúk jól végrehajtották az eltervezett dolgokat és taktikailag is fegyelmezetten játszottak. Amit jó volt látni, hogy csapatjátékban és összjátékban is parádés dolgokat mutattunk. 

Hasonlóan kemény és parázs hangulatú mérkőzés vár ránk ma a Tiszaligetben, ahol a Szolnok az életben maradásért küzd. Fontos lesz, hogy a keddi mérkőzéshez hasonlóan, maximális koncentrációra lesz szükségünk, hogy esélyünk legyen a győzelemre. Mentálisan rendben van a csapat és ez nagyon fontos. Kmézic mester legutóbbi nyilatkozatában mentális fáradságra panaszkodott és arra, hogy a sorozatterhelés most jön ki csapatán. Ebből is előnyt lehet kovácsolni, de ne feledjük, ahogy vezetőedzőnk is többször mondta a Szolnok az Szolnok. Jó játékosokból állnak, de nem verhetetlenek, még hazai pályán sem. 

Győzni megyünk tehát Szolnokra, ahol szurkolóink segítségével elérhetjük célunkat!

A mérkőzést 18 órától az M4 élőben közvetíti és a Pálla Z., Papp P., Hegedüs T. (Gincsai J.) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá fiúk, hajrá ZTE!

Fotók: Bálizs Zsuzsa

2017. május 19. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás